Kocası adaydı ama Kim Kardashian başka bir adayı desteklemiş olabilir

Ceza yargısı reformunda Trump yönetimiyle çalışan Kardashian West, kimi desteklediğini belli etmese de beğendiği tweet bir fikir verdi

AP'ye göre Kanye West, Vermont'ta 1200'den fazla oy aldı (Instagram / @kimkardashian)

Reality TV yıldızı ve iş insanı Kim Kardashian West, başkanlık yarışında müzisyen ve moda tasarımcısı eşi Kanye West'in bağımsız adaylığına karşın, salı günü Joe Biden'ın başkanlığını destekliyor gibi duruyor.

Destek çok bariz değil ancak, birisinin hayatının her zaman kamuya açık olduğu Kardashianlar'ın reality TV dünyasında Kardashian West'in rapçi Kid Cudi'nin Demokrat adaya destek veren Twitter gönderisini beğenmesi dikkat çekici.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Okul duasını yeniden yürürlüğe koymak gibi daha muhafazakar öncelikler ile polis reformu ve öğrenci borçlarının affı benzeri daha liberal konuları bir platformda buluşturan Kanye West bu yıl bağımsız başkan adayı olmuştu.

Birçok eyalette pusulalarda yer almak için gereken yeterliliğe ulaşamayan West, seçmenleri kendisini örnek almalarına ve pusulalara ismini yazarak aday göstermelerine teşvik etti. Kanye West salı günü, hayatındaki ilk başkanlık oyunu kendisine verdiğini belirtti.

 

 

Geçmişte Trump'ın seçim kampanyasında çalışmış bir avukatın da içinde bulunduğu kimi Cumhuriyetçi görevlileri, rap şarkıcısının başkanlık kampanyasını başlatmasını sağlamıştı. Bu da bazılarının, West'in, potansiyel oyları Biden'dan almak için kullanıldığına inanmasına yol açmıştı. Bu olasılığın sorulduğu West, Forbes'a verdiği cevapta bunu kabul ediyor gibiydi:

Sizinle tartışmayacağım.

Bir zamanlar şov dünyasının zirvesinde yer alan Kardashian West, eşinin daha önce desteğini gösterdiği Trump yönetimi için lobicilik yapmak da dahil olmak üzere ceza yargısı reformunun tutkulu bir siyasi savunucusu ve hemen hemen milyarder birisi olarak ortaya çıkmıştı.

Ancak Kim Kardashian'ın eşinin başkanlığına desteği son derece sessiz gerçekleşti. Kanye West'in adaylığını açıkladığı gün Twitter'da Amerikan bayrağı emojisi paylaşan Kardashian West, şu ana kadar kamuoyunda bu konuda çok az konuştu. Haberlere göre Kim Kardashian West, özel konuşmalarında eşinin aday olmamasını, bunun yerine iyice belgelenmiş olan akıl sağlığı sorunlarına yoğunlaşmasını istedi.

 

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU