Buğra Kavuncu: İYİ Parti’deki aklı bunamış kişilerle sonuna kadar mücadele edeceğim

Kavuncu, hukuki haklarını sonuna kadar ayacağını belirtirken "Oturduğu yerden kurduğu iki cümleyle insanların hayatına kastedenler, bunun bedelini ödeyecekler" dedi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisini “FETÖ’cü olmakla” itham eden partisinin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a yanıt verdi ve istifa etmeyeceğini belirterek “İYİ Parti’deki aklı bunamış kişilerle sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

CNN Türk’te dün akşam Ahmet Hakan’ın programına katılan Özdağ, “Kavuncu İYİ Parti’ye gelmeden önce Meral Akşener’i FETÖ’cü olabileceği konusunda uyardım” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bugün yaptığı açıklamada Kavuncu’nun kendisine yönelik ithamların kanıtlanması için suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Suç duyurusunun yarın yapılacağı öğrenilirken Kavuncu, Halk TV’ye konu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Bu konuda savunma yapmayı bile o kadar lüzumsuz görüyorum ki. Bu arsızca hareket edenlere hukuki haklarımı sonuna kadar götüreceğim” diyen Kavuncu, şu ifadeleri kullandı:

Allah hiç kimseyi bu iftiralarla baş başa bırakmasın. Türkiye bundan dolayı çok çekti.  Bunlara sessiz kala kala bu ülke bu hale geldi. Oturduğu yerden kurduğu iki cümleyle insanların hayatına kastedenler, bunun bedelini ödeyecekler.  Buğra Kavuncu istifa etmeyecek. İYİ Parti'deki kirlenmiş, aklı bunalmış, iradesini yitirmiş zihniyet ile sonuna kadar mücadele edecek. Onları temizlemeden de hiçbir yere gitmeyecek.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU