Jürgen Klopp: Virgil van Dijk'ı kocasının hapisten çıkmasını bekleyen bir eş gibi bekleyeceğiz

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Everton maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı bildirilen Virgil van Dijk ile ilgili, "Van Dijk’ı kocasının hapisten çıkmasını bekleyen bir eş gibi bekleyeceğiz" dedi

Virgil van Dijk / Fotoğraf: AFP

Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Hollandalı savunma oyuncusu Virgil van Dijk’ın uzun sürecek sakatlığı sonrası açıklamalarda bulundu.

Jürgen Klopp, Van Dijk'ın uzun süre aralarında olmayacağının kesin olduğunu ve herhangi bir dönüş zamanı belirlemek istemediklerini belirterek, şöyle konuştu:

Her oyuncunun iyileşme süreci birbirinden farklıdır. Kenardan pozisyonu gördüğümde, Van Dijk’ın uzun süre aramızda olamayacağını anladım. Her zaman iletişimde olmaya devam edeceğiz. Van Dijk’ı kocasının hapisten çıkmasını bekleyen bir eş gibi bekleyeceğiz. Bu süreçte yapabileceğimiz en iyi şey, durumu onun için olabildiğince kolaylaştırmak olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Liverpool'un Premier Lig’de Everton ile oynadığı maçın 6. dakikasında kaleci Pickford’la çarpışan Van Dijk'ın ön çapraz bağları kopmuştu.

 

Virgil van Dijk - AFP1.jpg
Virgil van Dijk, Pickford ile şarpışması sonrası sakatlık geçirdi / Fotoğraf: AFP

 

Dizinden ameliyat edilecek Virgil van Dijk için Liverpool tahmini süre vermezken, ülke basınında Hollandalı yıldızın uzun süre sahalara dönemeyeceği belirtiliyor.

Van Dijk, Liverpool’un son dönemlerde elde ettiği büyük başarılarının anahtarlarından birisi olarak görülüyordu.

Virgil van Dijk: Hayatta olduğu gibi futbolda da her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım

Liverpool'ın defans oyuncusu Virgil van Dijk, sakatlığı ve tedavi süreci hakkında Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. 

Geri dönmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Hollandalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Şu an tamamen iyileşmeye odaklandım ve bir an önce geri dönebilmek için elimden geleni yapacağım. Hayal kırıklığına rağmen, iyileşme sürecini iyi geçireceğime inancım tam. Tanrının yardımıyla her zamankinden daha iyi, fit ve güçlü döneceğim. Hayatta olduğu gibi futbolda da her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım. İyi ve kötü zamanlarda dik durmaya çalışmak önemli. Eşim, çocuklarım, ailem ve Liverpool'daki herkesin desteği ile bu zorluğa meydan okumaya hazırım.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virgil van Dijk (@virgilvandijk)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Gönderdikleri mesajlarla kendisine destek olan herkese teşekkür eden Van Dijk, "Ailem ve benim için çok şey ifade ediyor. Takım arkadaşlarımı desteklemek için ne gerekiyorsa yapacağım. Geri döneceğim" yorumunu yaptı.

 

Independent Türkçe, Sporx

DAHA FAZLA HABER OKU