Supernatural yıldızı, dizinin en havalı bölümlerinden birini açıkladı

Supernatural’ın yıldızı Jensen Ackles 15 sezondur devam eden dizinin en sevdiği bölümünü açıkladı

Ackles, The Boys'a Soldier Boy karakteriyle dahil olacak (AP)

İsmi bugünlerde Amazon'un The Boys yapımıyla anılan Supernatural dizisinin yıldızı Jensen Ackles uzun süredir devam eden dizinin en sevdiği bölümünü açıkladı. 

Dean Winchester karakterini 15 sezondur canlandıran oyuncu, dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Jared Padalecki’nin de yer aldığı dizi Dean ve kardeşi Sam’in başından geçen olaylara odaklanıyor. 

Supernatural’a dair ana plan dizinin bu yılın başında sona ermesiydi ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle son yedi bölümü kapsayan çalışmalar aksadı. Kalan bölümlerin ilki geçen hafta yayımlandı ve diğerleri de dizi Kasım’da sona erene kadar ekranlara gelecek. 

 

 

Ackles, Rolling Stones’a verdiği röportajda dizinin en sevdiği bölümünün 11. sezondaki "Baby" bölümü olduğunu söyledi. Oyuncu bölümü "çektiğimiz en havalı bölümlerden biri" diye niteledi. 

Ackles şu ifadeleri ekledi:

Arabanın içine ve etrafına 8 kamera taktığımızı hatırlıyorum ve sonra bizi harekete geçirdiler. Jared ve ben sadece, o içeri atladı ve kalkışa geçtik. Ne kamera operatörü, ne kontrol, ne elektrikçi, ne senaryo denetmeni, ne makyaj vardı, hiçbir şey… Her şeyi kendimiz yapıyorduk.

"Baby" bölümü Sam ve Dead yolculuk ederken özel olarak araçta çekilmişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU