Emilia Clarke, Daenerys'in "Çılgın Kraliçe"ye dönüşmesine dair konuştu

Daenerys beklenmedik bir dönüşümle hayranlarını şaşırtmıştı

Clarke, sette erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını söylemişti (HBO)

George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones evreninin sevilen karakteri Daenerys Targaryen, dizinin son sezonunda “Çılgın Kraliçe” dönüşmüş ve pek çok kişiyi şaşkına uğratmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin birçok hayranı sinirlendiren tartışmalı finaline Daenerys, Demir Tahta oturamadan Jon Snow tarafından öldürülmüştü. 

James Hibberd’ın yeni kitabı Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series’de (Ateş Ejderhayı Öldüremez: Game of Thrones ve Destansı Dizinin Anlatılmamış Resmi Hikayesi) karakteri canlandıran Emilia Clarke, Daenerys’in Çılgın Kraliçe’ye dönüşmesine dair şu ifadeleri kullandı:

Senaryoyu okuduğumda ağladım. Lanet bir savaştı. İlk düşüncem içgüdüseldi ve milisaniyeler sonra ikinci düşüncem şu oldu: 'İnsanlar bunun hakkında ne düşünecek?' Daha sonra insanların şunları düşündüğü bir noktaya geldi: 'Senin hakkında değil karakter hakkında konuşuyorlar Emilia.' Yürüyüşe çıktım ve saatlerce dönmedim çünkü 'Bunu nasıl yapacağım' diye düşündüm.

Screen Rant'in haberine göre ünlü oyuncu daha sonra şu ifadeleri ekledi:

Bunun üzerine 10 yıl çalıştıktan sonra mantıklıydı, çünkü başka nereye gidebilirdi ki? O bir Targaryen. Çocukluğunuz ve yetiştirilme tarzınız hayattaki seçimlerinizi büyük ölçüde etkiliyor. Tek hedefi Demir Taht olarak büyütüldü.

Dizinin son sezonu aceleye getirildiği gerekçesiyle pek çok kişinin eleştiri oklarına maruz kalmış ve yapımcılar David Benioff ve D. B. Weiss topa tutulmuştu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU