Uzun proje başlığına göre Borat 2'de ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de var

Borat 2: Sacha Baron Cohen'in devam filmi upuzun bir isme sahip

Cohen kısa süre önce aşırı sağcı bir etkinliği şarkıcı kılığında trollemesiyle gündeme gelmişti (Jason Merritt/FilmMagic)

Sacha Baron Cohen'in 2006 yapımı meşhur komedisi Borat'ın bildirilen devam filmine dair, bıktırıcı uzunluktaki ismi de dahil birkaç ayrıntı daha ortaya çıktı.

Cohen'in Ali G. Show'daki saf Kazakistanlı karakteri Borat Sagdiyev'in yer aldığı orijinal film, kısaltılmış başlığıyla biliniyor ama filmin aslında kendine has bol kelimeli bir başlığı vardı (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan).

Ve Amerika Yazarlar Birliği'ndeki (Writer's Guild of America) (sonradan internet sitesinden kaldırılan) kayda göre devam filminin adı "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan" olacak.

Çok eleştirilen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'le alay edilen bir şakayı içeren başlık, aslında filmin olay örgüsünün ön kabulünü de işaret ediyor olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Orijinal Borat, Cohen'in karakterinin eski Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı Pamela Anderson'la düğün düzenlemeye yönelik talihsiz girişiminin yanı sıra Batı kültürünü tanıma çabalarına odaklanırken, yeni filmin başlığı daha politik bir ufuk vaat ediyor.

The Film Stage'e göre, WGA kayıtları Cohen'i senaryo yazarı olarak iş arkadaşları Anthony Hines, Dan Swimer, Peter Baynham, Erica Rivinoja, Dan Mazer, Jena Friedman ve Lee Kern'le birlikte gösteriyor.

Orijinal Borat'la benzer şekilde yeni filmin de karaktere bürünmüş Cohen'le halktan kişiler veya tanınmış şahsiyetler arasındaki senaryosuz etkileşimleri içermesi bekleniyor.

Collider'da çıkan bir Borat devam filminin bu yıl ekranlara geleceği haberinden önce, başka bir Borat projesi söylentileri Cohen'in Borat gibi giyinip çekim yaparken görülmesinin ardından çoktan ayyuka çıkmıştı.

Komedyen ve oyuncu Cohen, 2018 tarihli Who is America? dizisinde aralarında Bernie Sanders, OJ Simpson ve eski başkan yardımcısı Dick Cheney'nin de bulunduğu bir dizi politikacı ve ünlüyle röportaj yapmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU