Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama: Klinik seyirde düzelme devam ediyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in son test sonucu negatif çıkmıştı

Muhittin Böcek / Fotoğraf: AA

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in klinik seyrinde düzelmenin devam ettiği ve son 24 saat içerisinde sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisine devam edildiği belirtildi.

Böcek'in klinik seyrinde düzelmenin devam ettiği kaydedilen açıklamada, son 24 saat içerisinde de olumsuz giden herhangi bir sürecin yaşanmadığı vurgulandı.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımda PCR testi sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyma çağrısı yapmıştı. 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede takibi yapılan Böcek, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU