Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sepil: Devre arasına kadar görevimi sürdüreceğim

Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa edeceği konuşulan Mehmet Sepil, devre arasına kadar göreve devam edeceğini belirterek, "Sezonun ikinci yarısı başlamadan yeni başkanı seçeceğiz" dedi

Mehmet Sepil / Fotoğraf: AA

Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, bugün yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'in yayıncısı beIN Sports ile görüşmeleri sürdürdüğünü dile getiren Mehmet Sepil, "Kulüpler Birliği olarak hep aynı noktadayız, kontrat ne diyorsa hakkımız odur, kontratın gerektirdiği ödemenin yayıncı kuruluş tarafından yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Maçlara seyirci alınmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sepil, bazı ülkelerde tribünlere belirli oranda seyirci alınacağını hatırlatarak, şöyle konuştu:

Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı ile görüşüp, en azından statların belirli bölgelerinin, örneğin locaların, kulüplere gelir getirebilmesi için kullanılması talebinde bulunacağız.

"Devre arasına kadar görevimi sürdüreceğim"

Kulüpler Birliği'nde başkanlığın oldukça zorlu bir görev olduğunu kaydeden Sepil, görevden istifa edip etmeyeceği ile ilgili şu bilgiyi paylaştı:

Sayın başkanlar devre arasına kadar değişimi yapmanın doğru olmadığını takdir ettiler. Devre arasına kadar görevime devam edeceğim. Devre arasında seçimli genel kurul yapacağız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU