Game of Thrones 'Kızıl Düğün’ü' aratmayacak sahnelerle geliyor

Açıklama, "Kızıl Düğün" bölümünün yönetmeni David Nutter'dan geldi

Chelsea Ritschel, Clemence Michallon - The Independent

Game of Thrones hayranları yaşayanlarla ölüler arasındaki büyük savaşı beklerken dizinin yönetmenlerinden David Nutter gelecek bölümlerde “Kızıl Düğün” (Red Wedding) kadar şok edici sahnelerin yer alacağını söyledi.

3. sezondaki “The Rains of Castamere” adlı bölümde yer alan meşhur Kızıl Düğün sahnesinde Robb Stark, annesi Catelyn Stark ve karısı Talisa’nın da hayatını kaybettiği bir katliam gerçekleşmişti. Bu bölümün yönetmenliğini yapmış olan David Nutter, dizinin 8. ve son sezonundaki sahnelerin de izleyicilere benzer duygular yaşatacağını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Metro’ya konuşan Nutter, izleyicileri benzer şekilde şok edici sahnelerin bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine, “Kısa cevap, evet!” dedi.

Merakla beklenen büyük savaş sahnesini de değerlendiren David Nutter, bu sahnenin çekiminin hem oyuncular hem de kamera arkasındaki ekip için “yorucu” geçtiğini söyledi. Çekimlerde hem oyunculuk hem de yönetmenlik açısından başa çıkılması gereken çok fazla ayrıntıyla yüzleştiklerini belirten Nutter, atlar, silahlar, özel efektler gibi dikkat ve enerji isteyen detayları tutarlı bir bütün haline getirmeye çalışmanın çok yorucu olduğunu ifade etti.  

 

 

8. ve son sezonuyla ekranlarda olan Game of Thrones’un yayınlanan son bölümünde yaşayanlarla ölüler arasındaki büyük savaşın kapıya dayandığı görülüyor. Dizinin 3. bölümü 28 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. 3. bölüm, 1 saat 22 dakikalık süresiyle Game of Thrones’un en uzun süren bölümü olacak.

Dizide rekor 1 saat 20 dakikayla 7. sezonun finali The Dragon and the Wolf bölümünündü.

 

      

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU