Roy Jones Jr. eski şampiyonun karşısına çıkmayı kabul ettiği için pişman: O hâlâ Mike Tyson

51 yaşındaki Roy Jones Jr. rakibine dair, "O hala Mike Tyson. O hala boks ringine çıkan en güçlü, en patlayıcı kişilerden biri" ifadelerini kullandı

Mike Tyson, "köpekbalığını nakavt ettiği" haberle kısa süre önce gündeme gelmişti (Fotoğraflar: AP-AFP)

Tüm zamanların en başarılı boksörlerinden biri olmasına rağmen Roy Jones Jr., 54 yaşındaki Mike Tyson’a karşı etkili olabileceğine dair şüphe duyuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Efsanevi boksörler Mike Tyson ve Roy Jones Jr. 28 Kasım’da özel bir gösteri maçıyla karşı karşıya gelmeyi kabul etmişti. 

Güçlerinin zirvesindeyken her iki boksör de o güne kadar ringe çıkmış en iyi iki boksörler olarak kabul ediliyordu. Jones kariyerini 66 galibiyet ve 9 mağlubiyetle bitirirken, Tyson 50’ye 6’lık bir rekora sahip ve buna 44 nakavt da dahil. Tyson, 1985 ve 2005 yılları arasında ringlere çıkmıştı.

Jones’un emekliliğinin üzerindense yalnızca iki yıl geçmiş olmasına rağmen ünlü boksör, Tyson’a karşı ringe geri dönme kararından pişmanlık duyduğunu belirtiyor. 

People'ın haberine göre Jones şu ifadeleri kullandı:

O hâlâ Mike Tyson. O hâlâ boks ringine çıkan en güçlü, en patlayıcı kişilerden biri. Bilakis onunla ringe çıkmayı kabul ederek hata yaptım. O daha büyük, patlayıcı bir adam. İlk turda tüm patlamalara o sahip olacak, ben değil. İlk turda patlama yaptığında ondan daha küçük, belki 20 kg daha küçük birine karşı olacak.

Maçın gerçekleşeceğinin duyurulmasından önce Tyson, çalıştığını gösteren videoları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Videolardan birinde Tyson, patlayıcı yumruklarını savururken "Geri döndüm" diyordu. 

Tyson daha önce yaptığı bir açıklamada, "Çalışıyorum, ringe çıkmaya çalışıyorum" demişti. 

Bazı hayır kurumları ve diğer şeyler için üç veya dört rauntluk gösteriler düzenleyebilmek için spor salonuna gidip forma girmek istiyorum.

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU