Chadwick Boseman’ın ölümünün ardından yeni Kara Panter kim olacak?

Boseman'ın ölümü sonrası yeni Kara Panter'in filmdeki Shuri karakteri olacağı iddia ediliyor

Black Panther filmi 2019'da 3 dalda Oscar ödülü kazanmış ayrıca Oscar tarihinde En İyi Film dalında aday gösterilen ilk süper kahraman filmi olmuştu (AP)

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) uzun vadeli planı her zaman süper kahramanlarını yeni yüzlerle değiştirmek oldu.

Sam Wilson, Yelena Belova, Kate Bishop, Jennifer Walters ve Jane Foster sırasıyla Kaptan Amerika, Kara Dul (Black Widow), Hawkeye, Hulk ve Thor'u beyazperdede canlandırma mirasını üstlenirken ilk filmlerden oyuncusu değişmeyen tek karakter Demir Adam (Iron Man) kaldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu durum MCU'nun yeni aktörleri için de geçerli oldu.

2018 yılında vizyona giren Kara Panter (Black Panther) filmi ile Kara Panter karakterine bürünen daha sonra Marvel’in çok ses getiren Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers Infinity War) ve Avengers: Son Oyun (Avengers Endgame) filmleri ile yeniden izleyici karşısına çıkan Chadwick Boseman ağustos ayında 43 yaşındayken kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Geçen sene yeni Kara Panter olması için Boseman'ın filmde canlandırdığı karizmatik T’Challa karakterinin kız kardeşi Shuri'nin hazırlandığını öğrenilmişti. Büyük ihtimalle serinin ikinci filmi Black Panther 2‘nin Mayıs 2022 olan vizyon tarihi ertelenecek.

Wegotthiscovered'ın güvenilir olduğunu belirttiği kaynaklardan aktardığına göre Marvel,yeni filmde Shuri karakterinin hayali Wakanda ülkesinin koruyucusu Kara Panter olmasını planlıyor.

Marvel'in ayrıca ikinci filmin, hayatını kaybeden Boseman'a bir saygı duruşu niteliği taşımasını planladığı da belirtildi.

 

Independent Türkçe, Wegotthiscovered

DAHA FAZLA HABER OKU