Paris Hilton'un okulunda çocukların esrarengiz biçimde kaybolmasının hüküm giymiş bir katille ilişkili olabileceği ortaya çıktı

CEDU'nun eski öğrencilerinden Adam Eget, “Biz de öyle duymuştuk. Orada birkaç çocuğun Crummel tarafından öldürüldüğünü düşünüyorlar” dedi

Hilton, çocukluk travmalarını paylaştığı yeni belgeselle hayranlarının karşısına çıkacak (YouTube)

Paris Hilton'un 1990'ların ortasında Güney Kaliforniya'daki sorunlu gençlere yönelik bir yatılı okula gönderilmesinden birkaç yıl önce, okulda iki çocuğun kaybolduğu ortaya çıktı. 

Kayıp çocukların failinin hüküm giymiş bir tecavüzcü ve katil olduğundan şüphelenildiği belirtildi.

Hilton’un ilk gönderildiği okul olan CEDU’nun, hüküm giyen çocuk tecavüzcüsü ve çocuk katili James Crummel’in kurbanlarını seçtiği yer olabileceği iddia edildi.

ABD’nin Running Springs bölgesinde yayın yapan Alpenhorn News’in haberine göre Kaliforniya Adalet Bakanlığı, Crummel’in 2012’de hapse atılmadan önce, söz konusu iki çocuğun kaybolmasından sorumlu olup olmadığını araştırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Crummel, CEDU’da sözleşmeli olarak çalışan psikiyatrist Burnell Forgey’le birlikte yaşıyordu. İddiaya göre zanlı, şu anda merhum olan Forgey’i ziyarete gitmiş ve o sıralarda okuldaki en az iki çocuk ortadan kaybolmuştu.

Page Six’e konuşan CEDU’nun eski öğrencilerinden Adam Eget, “Biz de öyle duymuştuk. Orada birkaç çocuğun Crummel tarafından öldürüldüğünü düşünüyorlar” dedi.

Eget ayrıca, Mayıs’ta bir podcast yayınında konuşmuş ve "tarikat" diye nitelediği okuldaki deneyimlerini anlatmıştı. Eget bunun ardından, Hilton’un yeni belgeseli için kendisine ulaştığını söylemişti.

Hilton’un 14 Eylül’de yayımlanacak This is Paris belgeseli, “ıslah edici” yatılı okullardaki koşullara ve Hilton gibi öğrencilerin maruz kaldığı istismarlara ışık tutuyor.

Hilton, CEDU’nun ardından gönderildiği Utah’taki Provo Canyon yatılı okulunda yaşadığı istismarı daha önce şu sözlerle anlatmıştı:

Panik atak geçiriyordum ve her gün ağlıyordum. Çok mutsuzdum. Kendimi mahkum gibi hissediyordum ve hayattan nefret ediyordum.

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU