Yusuf Günay: Ligde ilk 3 maçın seyircisiz oynanması mantıklı görünmüyor, ilk haftadan itibaren seyircili oynanmasını talep ettik

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, transferde adı Premier League kulüpleriyle anılan Marcao ve seyircili maçlarla ilgili açıklamalarda bulundu

Yusuf Günay / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başkan yardımcısı Yusuf Günay, TRT Spor canlı yayınında sarı-kırmızılı takımın transfer gündemi ve seyircili oynanacak maçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yusuf Günay, ismi Premier Lig ekipleriyle anılan Brezilyalı futbolcuları Marcao'nun bir scout başarısı olduğunu belirterek, "Ekibimiz başarılı bir işe imza attı. Hedeflediğimiz, arzu ettiğimiz transferler de bu şekilde transferler. Marcao ile ilgili bize resmi bir teklif gelmedi" ifadelerini kullandı. 

Günay, orta saha transferiyle ilgili gelen soruyu ise şöyle yanıtladı:

Orta sahaya transfer yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belirlediğimiz şartlara uygun futbolcu olduğunda alacağız. Şartları biz belirleriz. Lemina'da da böyle oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Diagne bizimle olacak"

Geçen sezon Belçika temsilcisi Club Brugge'e kiralanan Mbaye Diagne ile ilgili de konuşan Günay, "Diagne çok istekli, çok iyi. Teknik heyetimiz karar verecek. Büyük ihtimalle bizimle olacak" şeklinde görüş belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yeni sezonda ekim ayından itibaren seyircili oynanacak maçlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yusuf Günay, şunları kaydetti:

Ligde ilk 3 maçın seyircisiz oynanması çok mantıklı görünmüyor. Federasyondan ligin ilk haftadan itibaren seyircili oynanmasını talep ettik.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig 2020-21 sezonundaki maçlarda ekim ayından itibaren stadyum kapasitelerinin yüzde 30'una kadar seyirci alınabileceğini açıklamıştı.

 

Independent Türkçe, TRT Spor

DAHA FAZLA HABER OKU