K-pop grubu BLACKPINK ve Selena Gomez'in yeni şarkısı yayımlandığı anda hit oldu

Ünlü K-Pop grubunun iki ay önce yayımlanan bir diğer şarkısı da YouTube'da izlenme rekoru kırmıştı

Ariana Grande ve BTS'nin de kısa süre içinde ortak bir çalışmaya imza atacağı iddia edilmişti (YouTube/BLACKPINK)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BLACKPINK ve Selena Gomez’in merakla beklenen ortak çalışması "Ice Cream" video klibiyle birlikte yayımlandı. 

Yayımlanır yayımlanmaz hayranların büyük ilgisiyle karşılaşan şarkının klibinde BLACKPINK üyeleri pinpon toplarıyla oynarken, Selena Gomez de dondurma servis ederken görülüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pembe ve diğer pastel tonlarla  bezeli klipte, Gomez dondurma otobüsünün şoför koltuğunda çizgili kıyafeti ve denizci şapkasıyla yer alırken, BLACKPINK üyeleri Jisoo, Jennie, Rose ve Lisa dans ediyor. 

Reuters'ın haberine göre BLACKPINK’in çalıştığı yapım şirketi YG Entertainment, "Ice Cream"in yaz için harika bir şarkı olduğunu ve "Kill This Love" ya da "How You Like That" gibi şarkılardan tamamen farklı olduğunu söyledi. Her ikisi de daha dinamik bir ritme sahip şarkıların aksine “Ice Cream” çok daha hafif bir şarkı.

K-Pop grubunun hayranlarından biri, "Blackpink’in önceki şarkılarından farklı olan bu şarkıyı gerçekten sevdim. Bu onlara çok uyan yeni bir açı ve konsept. Yeni albümleri için sabırsızlanıyorum!" dedi. 

 

 

YouTube’da 3 saat önce yayımlanan video klip şu ana kadar 15 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi. Öte yandan BLACKPINK’in iki ay önce yayımlanan "How You Like That" şarkısı YouTube izlenme rekorunu kırarak 24 saat içinde 82.4 milyon izlenmeye ulaşmıştı.

Elle'nin haberine göre Selena Gomez klip yayımlanmadan önce grupla ortak çalışmasına dair verdiği röportajda, "Sizin hayranınızım ve bu yüzden bu benim için çok büyük bir rüya, sabırsızlanıyorum" demişti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ice Cream @blackpinkofficial SELPINK IN YOUR AREA soon... August 28

Selena Gomez (@selenagomez)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Grubun üyeleri Gomez’in ifadelerini alıntılayarak sosyal medyada kendi heyecanlarını hayranlarıyla paylaşmıştı. Gomez ayrıca Instagram hesabından dondurma yerken görüldüğü bir dizi fotoğraf paylaşmıştı.

 

 

Kısa süre önce bir diğer ünlü K-Pop grubu BTS ile ortak bir çalışmada yer alacağı söylenen Ariana Grande de BLACKPINK ve Gomez’in şarkısından heyecan duyduğunu ve her ikisini de çok sevdiğini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Reuters, Elle

DAHA FAZLA HABER OKU