Game of Thrones'un Sansa'sı dizi finalinde oturduğu tahtı evine kurdurdu

Game of Thrones görünüşe göre Sophie Turner’ın hem kalbinde hem de evinde önemli bir yer tutmaya devam edecek

Turner'ın Stark ailesinin işareti olan kurdu da dövme yaptırması sosyal medyada dizinin hayranları tarafından epey konuşulmuştu (HBO)

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle büyük bir üne kavuşan Sophie Turner’ın ailesinde kimin kraliçe olduğuna dair şüphe yok gibi görünüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People’ın haberine göre, 24 yaşındaki oyuncu Cumartesi Instagram hesabından duygusal bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Turner’ın canlandırdığı Sansa Stark karakterinin Kuzey’in Kraliçesi (Queen of the North) olarak oturduğu taht görünüyordu.

Turner, detaylı oymalara sahip tahtın görüntüsünü “Evine hoş geldin” mesajıyla paylaştı. Turer’ın çok sevdiği taht yeni doğan kızı Willa ve eşi Joe Jonas’la yaşadığı evde duracak. 

Oyuncunun eşi Joe Jonas da aynı fotoğrafı kendi hesabından eğlenceli bir GIF’le paylaştı. 

 

instagram.jpg

Sansa karakteri bu tahta Kuzey'in Kraliçesi olarak oturmuştu (Instagram/Sophie Turner)

 

Ünlü oyuncu her ne kadar rolünü tekrarlamak gibi bir niyetinin olmadığını belirtse de, dünya genelinde pek çok kişiyi ekranlara kilitleyen dizinin Turner’ın kalbinde hep özel bir yeri olacağı açık görünüyor. 

İlk olarak 13 yaşındayken dizinin setine giren Turner, geçen yıl dizinin finalinin ardından, “Bana direnci, cesareti ve gerçek gücün ne olduğunu öğrettiğin için teşekkürler Sansa” diye yazmıştı. 

Bana nazik ve sabırlı olmayı ve sevgiyle liderlik etmeyi öğrettiğin için teşekkürler. Seninle büyüdüm. 13 yaşındayken sana aşık oldum ve şimdi 10 yıl sonra, 23 yaşımda seni geride bırakıyorum. Fakat bana öğrettiklerini asla geride bırakmayacağım.

Evindeki tahtın yanı sıra Turner ayrıca dizide Stark ailesinin işareti olan kurdu da dövme yaptırmıştı. Dizinin hayranları bu dövmenin altında yazan, “the pack survives” (sürü hayatta kalır) ifadesinin diziye dair önemli bir ipucu barındırdığını da fark etmişti. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU