Barcelona'da Messi bilmecesi: Koeman'a takımdan ayrılmayı düşündüğünü söylediği iddia edildi

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin yeni teknik direktör Ronald Koeman ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmayı düşündüğünü söylediği ileri sürüldü

Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da kötü geçen sezonun ardından sular durulmuyor.

La Liga'da şampiyonluğun Real Madrid'e kaptırılması ve kupada elenilmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı alınan 8-2'lik tarihi yenilginin ardından teknik direktör Quique Setien ve sportif direktör Eric Abidal'in görevlerine son verilmişti.

Öte yandan uzun süredir takımdan ayrılacağı ileri sürülen Lionel Messi ile ilgili de çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Katalan radyosu RAC 1, Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılmak istediğini yeni teknik direktör Ronald Koeman'a ilettiğini öne sürdü. 

Haberde tatilini yarıda kesen Arjantinli oyuncunun, Hollandalı teknik adamla yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandığı iddia edildi:

Artık kendimi Barcelona’nın içinde değil dışındaymışım gibi hissediyorum.

Barcelona Kulübü Başkanı Jose Maria Bartomeu, geçen akşam kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada Messi ile sözleşmelerinin devam ettiğini ve bu futbolcunun kariyerini Barcelona'da noktalamak istediğini söylemişti.

Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Messi'nin takımdan ayrılması durumunda Manchester City ya da Paris Saint-Germain'e gideceği iddialar arasında.

 

Independent Türkçe, Goal

DAHA FAZLA HABER OKU