Miley Cyrus'ın boşanmanın ardından hayatına hızla devam etmesi Liam Hemsworth'ün kalbini kırmış

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus, boşanlamarından bu yana görüşmemiş ve Cyrus’ın hayatına hızla devam etmesi Hemsworth’ün kalbini kırmış

Cyrus kısa süre önce yaptığı açıklamada Hemsworth'ten ayrılmasıyla birlikte "çok derin bir aşkı kaybettiğini" söylemişti (AFP)

ABD’li ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus ve eski eşi bir diğer oyuncu olan Liam Hemsworth 2019’da kısa süreli evliliklerinin ardından ayrıldıklarını duyurmuştu, ancak US Weekly’e konuşan Hemsworth’e yakın bir kaynağın aktörün ayrılığın etkisini hala hissettiğini söylediği aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hemsworth ve Cyrus ayrılmalarının ardından hayatlarında epey farklı yollar izlemişti. 

Bahsi geçen kaynak, “Liam bu noktada Miley’e dair iyi düşüncelere sahip değil. Ayrılıkları gerçekten onu kalbini kırdı” ifadelerini kullandı.

Çiftin ilişkisi 2009’da Son Şarkı (The Last Song) filminin yapımı sırasında başlamıştı. Yaklaşık 10 yıl süren ilişkilerinin ardından Ekim 2018’de evlenen çift yedi ay sonra boşanmıştı. 

Bahsi geçen kaynak Cyrus’ın Kaitlynn Carter ve Cody Simpson ile ilişkilerine atıfta bulunarak Hemsworth’ün, Cyrus’ın hayatına hızla devam etmesi nedeniyle kalbinin kırıldığını söyledi. Kaynak şu ifadeleri kullandı:

Miley ve Liam boşanmalarından bu yana çok fazla konuşmadı. Miley’nin ayrılmalarından kısa süre sonra yeni aşklara yelken açarak hayatına devam etmesi Liam’ın kalbini kırdı.

Hemsworth, boşanmanın ardından ünlü kardeşleri Chris Hemsworth ve Luke Hemsworth ile daha fazla vakit geçirerek hayatına devam etti. 

(Liam) devam etmek için ailesinden destek aldı. Liam ilişkileri konusunda olabildiğince özel ve ölçülü olmaya çalışıyordu. Bu yüzden Miley ile olan ilişkilerinin medyaya yansıması onun ve ailesi için utanç kaynağı oldu. O çok geleneksel ve iyi bir adam ve belli konuların dünyanın gözü önünde yaşanmasından incindi.

Kaynak ayrıca Hemsworth’ün yeni ilişkilerinde daha dikkatli davrandığını ve Miley Cyrus ile birlikte olduğu zamanki kadar göz önünde bulunmamaya özen gösterdiğini belirtti. 

Öte yandan kısa süre önce Cody Simpson ile ayrıldığını açıklayan Miley Cyrus katıldığı bir podcast programında Hemsworth ile ayrılıklarına dair açıklamalarda bulunmuştu. Cyrus şu ifadeleri kullanmıştı:

10 yıllık ilişkinin ardından herkesin gözü önünde büyük bir ayrılık yaşadım. Bu kadar derin bir aşkı kaybettiğinizde bu ölüme benzer. Ölüm gibi hissettiriyor.

 

Independent Türkçe, US Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU