Game of Thrones'un Jaime'si diziye yeni bir son çekilmesi için düzenlenen kampanyaya "neredeyse bağış yapacakmış"

Jaime Lannister karakterini canlandıran oyuncu, daha önce karakterinin hikayesinin akıbetini savunmuştu

Game of Thrones'un son sezonunun üstünkörü çekildiğini düşünen hayranlar dizinin yaratıcılarını eleştiri topuna tutmuştu (HBO)

Game of Thrones'un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau, HBO dizisine yeni bir son çekilmesi için düzenlenen imza kampanyasına "neredeyse bağış yapmak istediğini" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

8 sezon boyunca Jaime Lannister'ı canlandıran oyuncu, yeni bir röportajda dizinin son sezonuna yönelik tepkiye değindi ve “Pek tabii, bunu duydum" dedi.

Emmy Ödüllü dizinin son 8 bölümü izleyicileri bölmüş ve son 4 bölüm hayranlar tarafından özellikle hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti.

Bu nedenle bir kişi, HBO'dan dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss olmadan son sezonu yeniden çekmesini isteyen imza kampanyası başlatmıştı.

İmza kampanyası metninde, George R.R. Martin'in orijinal kitaplarına atıfta bulunarak, "(Benioff ve Weiss), başvuracakları hiçbir kaynak materyal (yani kitaplar) olmadığında acınacak derecede yetersiz yazarlar olduklarını kanıtladı" denilmişti.

Variety'ye konuşan Coster-Waldau, imza kampanyasının "çok komik" olduğunu düşündüğünü ve arzulanan sonucun saçmalığı yüzünden "neredeyse bağış yapmak istediğini" söyledi:

HBO, da 'Haklısınız, o kadar çok insan istiyor ki bunu yapacağız' diyor.

Coster-Waldau, "Herkesin kendi görüşü olduğunu düşünüyorum" dedi.

Hayranlık dünyasını gerçekten ilginç buluyorum. Herkes izlediğinden farklı ve özel bir şey istiyordu.

Bu bir kombinasyon; bir son hayal edersiniz ama ayrıca, sıkı bir hayransanız, bence dizinin sona ermesi gerçekten üzücü. 8 sezon boyunca bununla yaşadınız. Sanırım bunun biteceğine dair gerçek bir korku vardı.

Dizinin sonuyla ilgili kendi görüşleri sorulduğundaysa Coster-Waldau konuyla ilgili ketum davrandı.

İyiydi. Harikaydı. İyiydi. Bu hikayeyi nasıl bitirirsiniz? Bunu 10 yıl sonra konuşalım, o zaman bunun hakkında konuşabilirsiniz. Ama şimdi, bunun için çok erken olduğunu düşünüyorum.

Yeni filmi The Silencing'in tanıtımını yapan Coster-Waldau, daha önce karakterinin son sahnesine verilen olumsuz tepkiye karşı çıkmıştı.

 

hbo.jpg

Cersei (Lena Headey) ve Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), "Game of Thrones"da (HBO)

 

Coster-Waldau, Temmuz 2019'da Comic-Con'da yaptığı konuşmada şöyle demişti:

(Jaime Lannister'ın) Cersei'nin (Lena Headey) kollarında ölmesinin mükemmel olduğunu düşündüm. Bana mantıklı geldi. Bu sadece benim fikrim.

Dizide Lord Varys'i canlandıran bir diğer oyuncu Conleth Hill, medyayı diziye karşı bir nefret kampanyası yürütmekle suçlamıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU