Bir ayda 8 koronavirüs testi yaptıran AK Partili vekile TTB’den tepki

“Meclis’te çalışan bir milletvekiline haftada 2 kez testin hangi mantıkla, hangi bilimsel veriyle yapıldığının açıklamasını istiyoruz”

Fotoğraf: AA

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabından 1 ayda 8 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yaptırdığını açıkladı. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, "Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “1 ay içinde 7 kez Covid-19 testi yaptırdım. En Açıklanan 8. PCR testim ne yazık ki pozitif çıktı” açıklamasını yaptı.

TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, “Günlük test sayıları risk faktörlerine göre mi, Cumhurbaşkanlığı çalışanlarına mı, Meclis’te çalışanlara mı yapıldığı açıklanmalı. Meclis’te çalışan bir milletvekiline haftada 2 kez testin hangi mantıkla, hangi bilimsel veriyle yapıldığının açıklamasını istiyoruz. Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU