Alkışlarla Yaşıyorum yayın hayatına son verdi

Video sitesinden yapılan açıklamada "Son dönemlerde sıkça yaşadığımız hukuksal süreç ve masraflar artık bizleri fazlasıyla zorluyordu" denildi

Fotoğraf: Alkışlarla Yaşıyorum

Video platformu YouTube’un Türkiye’de yasaklı olduğu yıllarda sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken Alkışlarla Yaşıyorum, yayın hayatına son verdi.

 

Alkışlarla Yaşıyorum’da paylaşılan duyuruda hukuksal süreç ve masraflarla ilgili şikayet dile getirildi ve şöyle denildi:

merhaba sevgili alkışlarla yaşıyorum ailesi,

evet, belki de tahmin ediyordunuz! son dönemlerde sıkça yaşadığımız hukuksal süreç ve masraflar artık bizleri fazlasıyla zorluyordu. nitekim, daha fazla götüremedik, olmadı ..

internetin komedi arşivi adına en büyük kaynağıydık belki de. sonrasında facebook, youtube, instagram falan derken çark dönmez, herkes bizden bir şeyleri koparma hevesine girer oldu. acımadılar. bunlar, babadan oğula nesil ..

alkislarlayasiyorum-611.png
Ekran görüntüsü: Alkışlarla Yaşıyorum

eski ve yeni üyeleriyle nice güzel saatler geçirdik belki de ... belki bağır-çağır'da birbirimize söverek rahatladık, belki yorumlara gülerek ... ancak her şeyin bir sonu olduğu gibi alkışlarla yaşıyorum da artık görevini tamamladı. 3 gündür z raporu alamıyoruz..
vakit; emekli olup yazlığa çekilme vakti.

bugüne dek alkışlarla yaşıyorum için emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz..

info@alkışlarlayaşıyorum.com ve sosyal medya hesaplarımız da günün sonunda kendini imha etmiş olacak. bu sebeple, tüm konularda irtibat olarak şimdilik [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

altın kapılarımız kan oldu ..

sağlıcakla kalın ... :(

imza: şerefsiz adminler

Siteye ulaşmak isteyenler “Bu siteye ulaşılamıyor” uyarısı ile karşılaşıyor.

 

Independent Türkçe, Webrazzi 

DAHA FAZLA HABER OKU