Galatasaray'da son idmanına çıkan Selçuk İnan: Buradan ayrılmak çok zor olacak

Galatasaray formasıyla son antrenmanına çıkan Selçuk İnan, "Buradan ayrılmak çok zor. Benim için yeni bir yol ve başlangıç olacak" dedi

Profesyonel kariyerinin son antrenmanına çıkan Selçuk İnan'ı takım arkadaşları  havaya fırlattı / Fotoğraf: @GalatasaraySK

Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe ile oynanan müsabakanın ardından futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklayan Selçuk, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı son idmanın ardından GS TV'ye konuştu.

Son antrenmanına çıkmaktan duyduğu üzüntüyü dile getiren Selçuk İnan, şöyle konuştu:

Bu sahada antrenman yapmak gerçekten bir ayrıcalık. Çok mutluydum, çok gururluydum. Bütün oyuncu arkadaşlarıma göstermiş oldukları sevgiden dolayı teşekkür ediyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray'da oynadığı için mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

Burayı sevmek ve hissetmek lazım. Arkadaşlarıma, bu düşünceyle sahaya çıkarlarsa her zaman başarılı olacaklarını, kupalar kazanacaklarını söyledim. Ben böyle yaptım. Buradan ayrılmak çok zor olacak. Bu duyguları anlatmak kolay da değil. Benim için yeni bir yol ve başlangıç olacak. Herkesi çok seviyorum.

2011'de Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 331 maçta 59 gol ve 64 asistlik performans sergiledi.

İnan, Galatasaray'la 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Selçuk İnan'ın bundan böyle Galatasaray Teknik Heyeti'nde görev alacağı bildirildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU