Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu-Nabil Dirar açıklaması: Her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma

Sarı-lacivertli takımdan, bugün medyada yer alan Emre-Dirar tartışmasıyla ilgili haberler üzerine, "Her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma" açıklamasını yapıldı

Nabil Dirar - Emre Belözoğlu / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan Emre Belözoğlu-Nabil Dirar tartışmasıyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. 

 

 

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar arasında yaşandığı iddia edilen diyaloğa dair şu ifadeler kullanıldı:

Antrenman sırasında iki oyuncumuz arasında her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma yaşanmıştır. Kaptanımız Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunmuştur. Öte yandan, Kaptanımız Emre Belözoğlu tarafından takım arkadaşlarına iddia edilen söylemler kesinlikle sarf edilmemiş, manşetlere taşınan olaylar yaşanmamıştır.

Açıklamada, yaşanan tartışma sonrası Nabil Dirar'ın teknik direktör Tahir Karapınar tarafından tesislere gönderildiği kaydedildi.

Ne olmuştu?

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, yeni sezonda sportif direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, bir pozisyonda Nabil Dirar ile tartıştı. 

Bu tartışma sonrası takımın kaptanı olan 39 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun Faslı oyuncuyu idmandan kovduğu ileri sürüldü. 

Bunun üzerine Dirar "Sen kimsin, bu takımın hocası mısın? Beni kovuyorsun" diyerek Emre'ye tepki gösterdiği, tecrübeli oyuncunun da  Dirar'a "O…Ç…" diye küfür ettiği iddia edildi. 

Haberde bu küfür sonrası gerginliğin tırmandığı ve iki oyuncunun birbirine girdiği aktarılırken, sarı-lacivertli futbolcuların olayı ayırmak için araya girdiği belirtildi.

Yaşanan arbede sonrası Dirar'ın soyunma odasına gittiği, peşinden koşan Emre'yi de idarecilerin engellediği aktarıldı. 

Haberde ayrıca Emre'nin bu kez bütün takıma Türkçe "Hepiniz O… Ç….sunuz" diye küfrederek bağırdığı öne sürüldü.

 

Independent Türkçe, Akşam

DAHA FAZLA HABER OKU