Lionel Messi: Zayıf bir takımız, maçlar arzulu ve baskılı futbolla kazanılıyor

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Real Madrid'e kaybettikleri şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, "Kaybetmememiz gereken çok puan kaybettik. İstikrarsızdık" dedi

Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) lig liderliğini 30'uncu haftada şampiyonluğu da 37. haftada Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da kaptan Lionel Messi, özeleştiri çağrısı yaptı.

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Öz eleştiri yapmak zorundayız. Ama toplu bir öz eleştiri. Bu şekilde Şampiyonlar Ligi'ni kazanamayız" değerlendirmesinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ligi bu şekilde sonlandırmak istemediklerini dile getiren Barcelona kaptanı Messi, şu ifadeleri kullandı:

Yıl içinde olan her şeyin bunda payı var. Zayıf bir takımız. Maçlar arzulu ve baskılı futbolla kazanılıyor. Kaybetmememiz gereken çok puan kaybettik. İstikrarsızdık.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynayacakları Napoli maçına odaklandıklarını söyleyen Messi, rövanş maçıyla ilgili şöyle konuştu:

Bu şekilde oynarsak Napoli'ye kaybederiz. Gelecek için çok kötü bir imaj bıraktık. Bu şekilde oynayarak hiçbir yere varamayız. Çok fazla şey değiştirmek gerekiyor. Biraz nefes alıp Şampiyonlar Ligi'ni düşünmeliyiz. Öz eleştiri yapmalıyız ve rakip iyi olduğu için kaybettiğimizi düşünmemeliyiz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU