Avengers 5 öncesinde Ant-Man 3 en önemli uğrak olabilir

Avengers hayranları bugüne kadar Ant-Man’in maceralarına hiçbir zaman çok fazla önem atfetmemişti fakat bu “Ant-Man 3” ve “Anvergers 5” ile değişebilir

Ant-Man filmlerinde Hope Van Dyne karakteriyle tanınan Evangeline Lilly'nin koronavirüs yorumları nedeniyle Ant-Man 3'teki rolünün kısaltılabileceği belirtilmişti (Marvel)

Marvel, 4. Evre filmlerini duyursa da Ant-Man 3 enteresan biçimde listede yer almıyordu. Oyuncu Michael Douglas, Mayıs’ta yeni haberlerin “çok yakında” duyurulacağını söylemiş, ancak o günden bu yana başka herhangi bir bilgi medyaya yansımamıştı.

Öte yandan Marvel’a dair sızdırılan yeni bir bilgide Ant-Man 3’ün ne zaman yayımlanacağı ve Avengers 5 ile nasıl bağlanacağına dair ipuçları verildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Inverse'ün haberine göre Marvel’a dair daha önce de bilinmeyen haberleri açıklayan Charles Murphy isimli hesap, kısa süre önce Ant-Man 3’ün vizyona giriş tarihine dair açıklama yaptı.

Murphy’s Multiverse isimli internet sitesinde Charles Murphy, filmin yapımının “Atlanta’da Haziran 2021’de başlayacak şekilde” yeniden planlandığını ve “2022’nin sonunda ya da 2023’ün başında” vizyona girebileceğini belirtti.

Murphy buna ek olarak, iki büyük nedenden dolayı Marvel’ın “filme nefes alması için alan tanımak” istediğini söyledi. Bunlardan birincisi Ant-Man 3’ü yeni bir yazarın kaleme alıyor olması. İkincisi de Marvel’ın filme dair “büyük planlarının” olması.

Başka herhangi bir detay verilmese de Murphy’nin 2019’un sonunda verdiği bilgiler gizemi bir miktar açıklıyor.

 

marvel.jpg
Ant-Man, Avengers: Endgame'de kızıyla yeniden bir araya gelmişti (Marvel)

 

Murphy o dönem yaptığı paylaşımda, “Ant-Man 3’ün Genç Yenilmezler’in toplandığı bir platform işlevi görebileceğini” söylemişti. Bu Scott Lang’ın kızı Cassie’nin büyüdüğünde Genç Yenilmezler’den biri olduğunu hatırlayınca mantıklı hale gelebilir.

2018’de Inverse’e konuşan Ant-Man’in yönetmeni Peyton Reed de, filmi Cassie’nin geleceğine dair “küçük tohumları ekmek” amacıyla kullandığını söylemişti.

Bununla birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Evre’de Genç Yenilmezler’e yönelik çok daha fazla planının olduğu belirtildi.

Her ne kadar Avengers 5’e dair resmi açıklamalar henüz yapılmamış olsa da pek çok kişi Ant-Man 3’ün ve Avengers 5’in enteresan biçimde bağlanabileceğini düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, Inverse

DAHA FAZLA HABER OKU