Nando De Colo, Fenerbahçe'den ayrılacağı iddialarına yanıt verdi: Sözleşmem devam ediyor, yeni koçun gelmesini bekliyoruz

Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic ve Luigi Datome'nin ayrılmasının ardından gözlerin çevrildiği bir diğer yıldız Nando De Colo, "Şu anda kimseyle transfer görüşmesi yapmıyorum, sadece Fenerbahçe'den gelecek haberi bekliyorum" dedi

Nando De Colo / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Beko'nun 33 yaşındaki Fransız yıldızı Nando De Colo, Sırp başantrenör Zeljko Obradovic ve İtalyan basketbolcu Luigi Datome'nin takımdan ayrılmasının ardından isminin karıştığı transfer dedikoduları ve takımın yeni koçuyla ilgili ülkesindeki La Voix du Nord'a değerlendirmelerde bulundu.

De Colo, hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili şöyle konuştu:

Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. Yeni koçun gelmesini bekliyoruz, ardından yeni planlama ortaya çıkacaktır. Maurizio Gherardini ile sürekli iletişim halindeyim. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başantrenör Zeljko Obradovic'in ayrılmasının ardından takımın başına Sarunas Jasikevicius'un getirileceği iddialarına da değinen De Colo, şunları söyledi:

Kulüp yeni koç için görüşmelerini sürdürüyor. Eğer yeni koçumuz Sarunas Jasikevicius olursa, bu en güzel seçim olur.

Sarı-lacivertli takımdan ayrılmadığını ve başka bir kulüple de görüşmediğini sözlerine ekleyen De Colo, "Şu anda kimseyle transfer görüşmesi yapmıyorum. Sadece Fenerbahçe'den gelecek haberi bekliyorum" dedi.

Sezon başında CSKA Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer edilen 1.96 metre boyundaki Fransız yıldızın sözleşmesi, 2021-2022 sezonu sonunda bitiyor.

 

Independent Türkçe, Sporx

DAHA FAZLA HABER OKU