Elon Musk'tan Johnny Depp'e yanıt: Karınla asla aşk üçgeni içinde bulunmadım

Johnny Depp, eski karısı Amber Heard'e karşı açtığı davada şoke eden iddialarda bulunmuştu

Amber Heard, Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti (SAM SHARMA/PACIFICCOASTNEWS)

Elon Musk hızla, Amber Heard ve Johnny Depp arasında süren savaşın içine çekildi. Musk, Depp’in iddialarını reddederek Amerikalı aktörün eski karısı Heard ile herhangi bir aşk üçgeni içinde bulunmadığını söyledi.

FR24 News'ün haberine göre, Tesla ve SpaceX’in CEO’su milyarder Musk, Depp ve Heard’ü barışmaya teşvik etti ve ABD ve Britanya’da süren hukuki savaşlarını sona erdirmelerini söyledi. 

Musk ayrıca, Britanyalı model Cara Delevingne ve Amerikalı aktris Heard ile üçlü ilişki yaşadıkları iddialarını reddetti.

Musk, 27 yaşındaki Cara Delevingne ile sadece arkadaş olduğunu ve Heard ile Johnny Depp’ten ayrıldıktan sonra flört ettiğini söyledi. 

Page Six’e konuşan Musk, “Cara ve ben arkadaşız, fakat hiç samimi bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır. Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber’in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum” dedi. 

Amber Heard, daha önce Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtıktan sonra uzun süre gündemde yer almıştı. 

 

twitter.jpg
Depp'in iddiaları sosyal medyada tartışma konusu olmuştu (Twitter/@realamberheard)

 

Öte yandan kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden ve eski eşinin kendisine karşı karalama kampanyası başlattığını söyleyen Depp, Mart’ta 50 milyon dolarlık dava açmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu davayla ilişkili olarak Depp, evliliklerinin sürdüğü sırada Elon Musk, Britanyalı model Cara Delevingne ve Amber Heard arasında üçlü bir ilişki yaşandığını iddia etti. 

Dava dosyasında yer alan kamera görüntülerine göre, üçlü Depp’in Los Angeles’taki evinde bir araya geldi. 

Daily Mail’in haberinde yer alan görüntülerde Musk ve Heard’ün asansörde kaçamak yaptığı görülüyor.

Yaklaşık 4 yıl önce çekildiği tahmin edilen görüntülerle ilgili olarak bina sakinlerinden biri, “Onları asansörde aşağı yukarı inip çıkarken gördüm. Sürekli düğmelere basıyorlardı. Sonunda merdivenleri kullandılar” diye belirtti. 

Oscar ödüllü Amerikalı aktör ayrıca davaya ilişkin olarak eski eşi Heard’ün Musk ve James Franco ile yazışmalarının incelenmesinin talep edilebileceğini ifade etti. 

 

Daily Mail, FR24 News, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU