Keanu Reeves açık artırmada en yüksek teklifi veren kişiyle 15 dakikalık Zoom sohbeti gerçekleştirecek

Açık artırma 22 Haziran'da sonuçlanacak

Aktör; Bill & Ted Face the Music, John Wick: Chapter 4 ve The Matrix 4 filmleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor (AFP)

Keanu Reeves kanserli çocuklar için çalışan bir hayır kurumuna yardım amacıyla düzenlenecek açık artırmada en yüksek teklifi veren kişiyle 15 dakikalık özel bir Zoom sohbeti gerçekleştirecek.

Kız kardeşi de lösemi hastalığıyla mücadele eden Keanu Reeves, yıllardır kanser yardım dernekleri için yaptığı çalışmalarla da biliniyor. 

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre açık artırmadan elde edilecek gelir Idaho’da faaliyet gösteren ve kanserli çocuklara ve ailelerine “duygusal güç verecek deneyimler” sağlamayı hedefleyen kuruluş Camp Rainbow Gold’a bağışlanacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Shine for Camp adlı bağış müzayedesinin küresel Kovid-19 salgınından dolayı ertelenen bir etkinliğin yerini doldurması hedefleniyor.

An itibarıyla süren açık arttırma 22 Haziran’a kadar devam edecek. Açık artırmaya katılacak isimler arasında 15 dakikalık Zoom buluşmalarında yeteneklerini gösterme sözü veren seslendirme sanatçısı Rob Paulsen ve müzisyen Ally Brooke da var.

Keanu Reeves’in açık arttırma teklifine gelince; bu, katılımcının oyuncuya istediği soruları sorabileceği bir sohbet olacak. 

Kazananın katılacağı Zoom görüşmesi 6 Temmuz haftasında gerçekleşecek, tekliflerse bu haber metni hazırlanırken çoktan 4 bin doları (yaklaşık 28 bin TL) buldu.

Shine for Camp’in Zoom görüşmesine biçtiği değer 10 bin dolarken (yaklaşık 70 bin TL) son teklifin bu sayıyı geçmesi sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

 

The Hollywood Reporter

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU