Keanu Reeves’in John Wick’teki dublörü aktörü anlattı: Duyduğunuz iyi olan her şey yüzde 110 doğru

Jeremy Fry sette yaşananlardan örnekler verdi

Nezaketi, cömertliği ve mütevaziliğiyle bilinen dünyaca ünlü Hollywood aktörü Keanu Reeves’e bir övgü de John Wick setindeki dublöründen geldi.

CinemaBlend'de yer alan habere göre John Wick serisi boyunca aktörün tehlikeli araba sahnelerindeki dublörlüğünü yapan Jeremy Fry, Reeves’le ilgili duyduğumuz her şeyin fazlasıyla doğru olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktörün ne kadar çalışkan olduğuyla ilgili konuşan Fry, “Özverilidir. Yorgunluk nedir bilmeden çalışıp durur. Onun hakkında duyduğunuz iyi olan her şey yüzde 110 doğru” dedi.

İnsanların hayran olduğu ünlülerin, gerçek hayatta normalde göründükleri kadar muhteşem olmamaları sık rastlanan bir durum. Bu yüzden uzun süredir Reeves’e yakın çalışan bir kişiden bu sözleri duymak aktörün hayranları için hoş bir detay.

Jeremy Fry’ın Keanu Reeves’le ilgili en çok takdir ettiği konulardan biri de aktörün tüm tehlikeli sahnelerde oynamak için diretmemesi. Fry’a göre Reeves bu sahnelerin çoğunda kendisi yer almak istiyor ama yeri gelince bir adım geri çekilip dublörlerin işlerini yapmalarına da müsaade ediyor.

Aktörlerin tehlikeli sahneleri kendilerinin çekmek istemesi bana her zaman ilginç gelmiştir. Kullanabileceğiniz ve sahnede aktörlerin yerine onların olduğu anlaşılmayacak kişiler varken bunu istemek… Ama Keanu olayı çok iyi anlıyor. Asla ‘Şunu ben yapmak istiyorum. Bunu ben yapmak istiyorum’ demedi.

Reeves’in yönetmen Chad Stahelski’ye güvendiğini vurgulayan Fry’a göre ünlü oyuncu teknik ekibin verilecek en doğru kararları alacağına, uygun ve güvenli olduğunda sahnede aktörün yer almasını isteyeceklerine inanıyor.

John Wick 4’ün 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu ancak pandemi nedeniyle gösterim tarihi bir yıl ertelendi.

John Wick 4’ün yönetmeni Chad Stahelski kısa süre önce, serinin üçüncü filmi Parabellum için çekilmiş ancak kullanılmamış sahnelerin yeni filmde yer alabileceğine işaret etmişti.
 

Independent Türkçe, CinemaBlend

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU