Marvel Sinematik Evreni’nde Örümcek Adam’ın sonunu kimin getireceği belli oldu

Marvel’ın süper kahramanın ebedi düşmanı Norman Osborn için büyük planları olabilir

Harry ve Norman Osborn’u Sony’nin Örümcek Adam serilerinde şimdiye kadar iki ayrı oyuncunun beyazperdede canlandırdığını gördük.

Marvel Sinematik Evreni’nin yorumundaysa özellikle film seyircisinin daha önce görmediği yan karakter ve kötüleri seçmesi göz önüne alındığında stüdyonun Yeşil Cin’in iki versiyonunu da bilinçli olarak kullanmadığını düşünmekte haksız sayılmazsınız.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Osborn ailesi Örümcek Adam’ın çizgi roman hikayesinde daha ilk günlerden itibaren önemli bir rol oynadı.

Dolayısıyla özellikle Norman’ın nihayet Marvel Sinematik Evreni’ne geleceği doğrultusunda yüksek beklentiler olması şaşırtıcı değil.

Hatta karakterin ipleri elinde tutan bir sonraki büyük kötü olarak, mahallenizin dostu Örümcek Adam’dan da fazlası için baş belası olabileceğine dair söylentiler yayılmıştı.

Marvel’ın Miles Morales’i Peter Parker’ın nihai devamcısı olarak düşünecek, hatta serinin simge kahramanlarının çoğunun süreç içinde değişme ihtimalini planlayacak kadar ileriyi şimdiden düşündüğünü daha önce duymuştuk.

We Got This Covered’da yer alan habere göre şimdiyse Tom Holland’ın Örümcek Adam yolculuğunun sonunun hayranların isteyeceği gibi olmayabileceğini belirtiliyor. 

Habere göre sahne arkasında şu an dolanan fikirlerden biri, Peter Parker’ı öldürecek karakterin Norman Osborn olması. Bu da hem karakteri Marvel Sinematik Evreni’ndeki en tehlikeli kötülerden biri yapardı hem de Miles Morales’in Örümcek Adam kostümünü kalıcı olarak devralmasının önünü açardı.

Anlaşılacağı üzere bu bir süre daha gerçekleşmeyecek zira Marvel’ın en az 6 solo Örümcek Adam filmi daha yapacağı söyleniyor ama stüdyo 3. Evre’nin sonunda kartları adeta yeniden karmıştı. Bu da benzer bir şeyi 6. Evre’nin sonuna geldiklerinde de yapma ihtimallerini epey arttırıyor.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU