Spor camiası Muslera için "geçmiş olsun" mesajları paylaştı

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlığın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF, Süper Lig kulüpleri ve birçok yerli-yabancı futbolcu, "geçmiş olsun" mesajı paylaştı

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Muslera'ya ilk geçmiş olsun mesajı yayınlayanlar arasında yer aldı / Fotoğraf: AA

Galatasaray'ın Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yaptığı maçta bacağı kırılan Fernando Muslera için spor camiasından birçok kişi "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı arayarak, Muslera'nın sakatlığı hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bakan Kasapoğlu, Albayrak'a hem "geçmiş olsun" dileklerini hem de Uruguaylı kalecinin bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunduğu bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

Fernando Muslera ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Muslera'ya acil şifalar diliyoruz.

 

 

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Twitter hesabından "Geçmiş olsun Fernando Muslera. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz" mesajı paylaştı.

 

 

Fenerbahçe Kulübü ise Twitter hesabından şu mesajı yayımladı:

Geçmiş olsun Fernando Muslera. En kısa sürede sahalara dönmeni diliyoruz.

 

 

Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyonluk yarışı verdiği Medipol Başakşehir'den yayınlanan mesajda, "Geçmiş olsun Muslera, geçmiş olsun Galatasaray. En kısa sürede sahalara dönmeni temenni ediyoruz" açıklamasında bulunuldu.

 

 

Meslektaşlarından destek

Fernando Muslera'ya birçok destek de meslektaşlarından geldi.

Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde uzun yıllar karşı karşıya gelen sarı-lacivertli takımın eski kalecisi Volkan Demirel, Muslera için ilk paylaşım yapan isimlerden oldu.

Volkan Demirel, Twitter hesabından Muslera ile beraber çekilen fotoğrafını, "Geçmiş olsun kardeşim" notuyla paylaştı.

 

 

Ayrıca Medipol Başakşehirli kaleciler Mert Günok ve Volkan Babacan, Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe'nin kalecileri Altay Bayındır, Harun Tekin ve Berke Özer, Fraport-TAV Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin, milli kaleci Sinan Bolat gibi mevkidaşları sosyal medya hesaplarından "geçmiş olsun" mesajları paylaştı.

 

 

Futbolcular da Muslera'ya geçmiş olsun dedi

Premier Lig'de top koşturan milli futbolculardan Evertonlu Cenk Tosun mesajında, "Geçmiş olsun Muslera. En kısa sürede daha da güçlü döneceğine inancım tam." ifadelerine yer verdi.

 

 

Leicester Cityli Çağlar Söyüncü, "Geçmiş olsun Muslera" ifadesini paylaştı.

 

 

Schalke 04'te forma giyen eski Galatasaraylı milli futbolcu Ozan Kabak, Trabzonsporlu Jose Sosa, Beşiktaşlı futbolcular Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül, Demir Grup Sivassporlu Yasin Öztekin, Yukatel Denizlisporlu Hugo Rodallega ile eski Galatasaraylı futbolcular Lukas Podolski, Emre Çolak, Semih Kaya da Muslera'ya "geçmiş olsun" dileklerini ileten isimlerin arasında yer aldı.

 

 

Barcelona ve De Gea'dan Muslera paylaşımı

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona ile birçok ünlü futbolcu Muslera ile ilgili paylaşım yaptı. 

Barcelona'nın Türkçe Twitter hesabından Galatasaray'ın Muslera'nın sakatlığıyla ilgili attığı tweet alıntılanarak "Çok geçmiş olsun" mesajı paylaşıldı. 

 

 

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın kalecisi David De Gea, Aston Villa takımının file bekçisi Pepe Reina, Muslera için sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

 

 

Arsenal takımında forma giyen Lucas Torreira ile Portekiz'in Sporting Lizbon takımında oynayan Sebastian Coates, milli takımdan arkadaşı Muslera için "geçmiş olsun" paylaşımı yaptı.

 

 

Çaykur Rizespor müsabakasının 15. dakikasında, rakip oyuncu Milan Skoda ile çarpışan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın tibia ve fibula kemiklerinde kırık oluşmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU