Christopher Nolan’ın yeni filminin Inception’la bağlantısı var mı: Başrol oyuncusu yanıtladı

Hayranlar daha önce ikisi de zaman bükülmesiyle ilgili olan Nolan filmlerinin arasında gizli bir bağ olduğunu iddia etmişti

Tenet’in başrol oyuncusu John David Washington yeni Christopher Nolan filminin Başlangıç’la (Inception) en azından bir miktar bağlantılı olduğunu doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nolan’ın Robert Pattinson ve Michael Caine’in de rol aldığı yeni filminin, yönetmenin 2010 yapımı gişe rekortmeninin gizli devam filmi olduğuna dair iddialarla uzun süredir söylentilerin merkezindeydi. Inception gibi Tenet de zaman bükülmesi konusunun etrafında dönecek gibi görünüyor.

Washington, Esquire’a verdiği yeni bir röportajda söylentileri ne doğruladı ne de yalanladı ama iki film arasındaki bağlantıya dair bir ipucu verdi.

Washington, “Bana göre (Tenet) Inception’ın üvey akrabası” dedi.

Aralarında evlilik kaynaklı bir bağ var. Şükran Günleri’nde, aile barbekülerinde, bunun gibi şeylerde bir araya geliyorlar. Bunun dışında biri Avrupa’da, diğeriyse Compton’da yaşıyor.

Washington’ın şaka yapmış olma ihtimali olsa da detayları sır gibi saklanan film hakkında daha fazla bilgi edinmeye hevesli hayranlar arasında ipucu karşılık buldu.

Washington'ın röportajının başka bir yerinde, Pattinson da filmi anlamakta kendisinin de zorlandığını açıkladı.

Pattinson, “İnanılmaz karmaşık bir film, Chris’in tüm filmleri gibi” diye açıkladı.

Demek istediğim gerçekten ifade ettiği şeyi anlamak için filmin tamamen bitirilmiş ve üç-dört kere kurguya girmiş halini izlemeniz gerekiyor.

Filmin çekimi devam ederken, yani ‘Ben şimdi ne... Doğrusu ne olduğunu belli belirsiz şekilde anladığımdan bile hiç emin değilim’ dediğim aylar oldu.

Sıkı tecrit önlemlerinin hala yürürlükte olma ihtimaline rağmen Tenet’in mevcut vizyon tarihi hala 17 Temmuz.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU