Yüzüklerin Efendisi'nin tüm oyuncu kadrosu bu pazar YouTube özel programında bir araya geliyor

Sör Ian McKellen, Elijah Wood, Sean Bean ve Orlando Bloom gibi isimler yeniden buluşmaya video konferans yoluyla katılacak

Yüzüklerin Efendisi'nin son derece popüler film uyarlamalarının oyuncu kadrosu, bu pazar internette yayımlanacak doğaçlama bir video çekimi için tekrar bir araya geliyor.

Buluşma Josh Gad'ın, sevilen popüler kültür klasiklerinde yer alan oyuncu kadrolarının anılarını paylaştığı Reunited Apart adlı YouTube şovunda gerçekleşecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Miranda Otto, John Rhys-Davies, Sean Bean ve Liv Tyler'ın yanı sıra Sör Ian McKellen, Andy Serkis, Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Karl Urban ve Viggo Mortensen gibi oyuncular da programda yer alacak.

Başka bir deyişle, filmin çekirdek kadrosunun tamamı (merhum Christopher Lee ve bazı yardımcı oyuncular haricinde) programda yer alacak. Oscar ödüllü fantastik film üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson da katılım sağlayacak.

Gad bölümü duyurduğu videoda, sadık hobbit Samwise Gamgee rolünü oynayan Astin'e hitap ederek, onu Frodo'yu canlandıran Wood'u görüntülü aramaya ikna ediyor.

"Bir ork ordusuyla defalarca savaştın" diyen God sözlerini şöyle sürdürüyor:

Dünyadaki en güçlü yüzüğü yok etmek için Uruk-hai'nin pençelerinden kurtuldun, şeytani örümcek Shelob'u yaraladın, Gollum'dan kaçtın.

Elijah Wood'la lanet bir telefon görüşmesi yapmak ne kadar zor olabilir ki?

Öyuncu kadrosunun büyük kısmı videonun sonuna doğru ortaya çıkıyor. Videoda yeniden buluşmanın 31 Mayıs Pazar günü Birleşik Krallık saatiyle 17:00'de (TSİ 19:00) Gad'ın YouTube kanalında gerçekleşeceği duyuruluyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU