Transformers’ın yönetmeni Michael Bay’den pandemi filmi: Olaylar 2022’de geçecek

Prodüksiyon 5 hafta içinde başlayacak

Yönetmen ünlü Transformers serisiyle biliniyor (Paramount Pictures)

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay, pandemi sürecine odaklanacak yeni bir film hazırlığına başladı.

Paramount’un eski prodüksiyon şefi Adam Goodman’ın şirketi Invisible Narratives, Los Angeles’ta tecrit sürerken çekimlere de olağandışı bir yaklaşım geliştirmeyi planlayan pandemi temalı gerilim Songbird’ün prodüksiyonu için Michael Bay’le iş ortaklığı kurdu.

Deadline'ın haberine göre filmin çekimleri 5 hafta içinde başlayacak. Yapım tecrit başlangıcından bu yana kentte çekilen ilk film olabilir.

Filmi, Adam Mason (Into The Dark) yönetecek. Yapımcılar an itibarıyla oyunculara uzaktan eğitim veriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımcıların meslek kuruluşları prodüksiyonun yeniden başlayabilmesi için kendi önlemlerini derlemeye devam ederken katılımcıların hiçbiri çekime tam olarak ne zaman başlayacaklarını söyleyemiyor. Habere göre Songbird’ün yapımcıları planlarını meslek kuruluşlarına onaylatmış ve başlamaya hazırlarmış.

Buna göre çekimler esnasında sosyal mesafe kuralları dikkatle uygulanacak. Sahneler, ekip planları hazırladıktan sonra çekilecek ve oyuncuların yüz yüze etkileşimde bulunduğu hiçbir sahne olmayacak. 

Görünen o ki film Paranormal Activity ve Cloverfield’ın izinden giden sıkı bir gerilim olacak. Olaylar günümüzden iki yıl sonrasında geçecek ve küresel salgın sürüyor olacak.

Virüs mutasyona uğramaya devam ettikçe kaldırılmış sokağa çıkma yasakları tekrar uygulanmaya başlanmış olacak.

Doğaüstü öğelerin dahil edilmesi beklenmiyor ama hükümet komploları, paranoya ve bunların tecritte kalmayı sürdüren karakterlere olan etkisi filmin merkezinde olacak gibi görünüyor. Oyuncu seçimleriyse devam ediyor.

Goodman’ın Paramount için en büyük hevesle yaptığı işler, Paranormal Activity filmleri gibi düşük bütçelilerdi. Goodman bu dönemde 9 projede Bay’le birlikte çalışmıştı.

 

Deadline

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU