Mbaye Diagne, Club Brugge'ün şampiyonluk fotoğrafına photoshopla girdi

PSG maçındaki hareketi nedeniyle Club Brugge'de kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, şampiyonluk fotoğrafına photoshopla kendisini ekledi. Diagne fotoğrafı takipçileriyle paylaştı

Mbaye Diagne / Fotoğraf: AA-Club Brugge

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'dan sezon başında Belçika'nın Club Brugge takıma kiralanan Mbaye Diagne, takımın şampiyonluk fotoğrafında kendini göremeyince, Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement'in yerine kendi fotoğrafını ekleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Club Brugge takımına kiralık olarak giden ancak teknik direktör Philippe Clement tarafından kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, kulübün paylaştığı şampiyonluk fotoğrafında kendisini göremeyince ilginç bir yönteme başvurdu.

Belçika ekibinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı takım fotoğrafında olmayan Diagne, aynı fotoğrafta Philippe Clement'in yerine kendisini photoshopla ekleyerek hesabından takipçileri ile paylaştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barki mame Bamba mbachèeee again   una squadra senza allenatore bravi ragazzi siamo stati bravi noi 

Mbaye Jr Diagne الحمد لله  (@mbayediagne909)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Mbaye Diagne, Club Brugge'ün PSG ile deplasmanda oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi maçının 76. dakikasında kazanılan penaltıda, takımın penaltı atışlarını kullanan oyuncu olarak seçilmemesine rağmen topu zorla almış ve kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirememişti. 

Karşılaşmanın ardından teknik direktör Clement, yenilginin baş sorumlusu olarak gösterdiği Diagne için, şunları kaydetmişti: 

Biri dışında bütün oyuncularımı kutluyorum. Bir Belçika takımının, PSG gibi büyük bir takım önünde bu kadar iyi oynayabildiğini görmeyeli uzun süre olmuştu. Ancak bir oyuncumuzun yaptığı aptal bir hata, maçın doğrudan sonucuna etki etti. Ona maçtan sonra çok sinirlendim ama saatler süren bir tartışma olmadı. Diagne'ye yaptığı hareketin sonuçlarının ağırlığını anlattım. Hiç cevap vermedi çünkü hatalı olduğunu anlamıştı. Bu hareketin bir bedeli olacak. Diagne, pazar günü Royal Antwerp maçının kadrosunda yer almayacak. Sonraki haftalardaki davranışlarına göre, bu durumun devam edip etmeyeceğine karar vereceğim.

Belçika'da koronavirüs salgınına alınan tedbirler kapsamında ligler son haliyle tescil edilerek Club Brugge'ün şampiyon olduğu açıklanmıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU