Manchester Cityli Sterling yeniden başlayacak Premier Lig'i bekliyor: Kazanmak için oynayacağız

Premier Lig ekiplerinden Manchester Cityli Raheem Sterling, futbola yeniden başlamak için 4-5 haftalık süreye ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, "Doğrudan gidip başlayamayız, dostluk maçlarına çıkmıyoruz" açıklamasında bulundu

Raheem Sterling / Fotoğraf: AA

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Birleşik Krallık'ın yıldız oyuncusu Raheem Sterling, futbola yeniden başlamak için 4-5 haftaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Sterling, YouTube kanalında yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeniyle ertelenen lige geri dönmek için sabırsızlandığını belirtti.

Karantinanın ilk günlerinde oldukça garip hissettiğini kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, şu değerlendirmeyi yaptı:

Daha sonra kendime şunu söyledim. Karanlık bir odada 6-7 saat Call of Duty oynayarak zamanımı geçiremem. Programa göre çalışma yapmalıyım.

Kulüplerin ligi başlatmak için çalıştıklarını aktaran Sterling, bu konuda hükümetin onayını beklediklerini aktardı.

Evde antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Manchester Cityli yıldız, şu yorumu yaptı: 

Futbola geri dönmek için 4-5 haftaya ihtiyacımız var. Hazırlık yapmamız gerekiyor, doğrudan gidip başlayamayız. Dostluk maçına çıkmıyoruz, kazanmak için oynayacağız.

Ülkede Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın koronavirüse yakalanmasının ardından 13 Mart'ta ligler ertelenmiş, 3 Nisan'da süresiz askıya alınmıştı.

Birleşik Krallık'ta son verilere göre 243 bin 695 Kovid-19 vakası görülürken, 34 bin 636 kişi hayatını kaybetti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU