Ergin Ataman’dan Euroleague yönetimine çağrı

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman kişisel Twitter hesabından Euroleague yönetimine “bazı sarı-lacivertli taraftarların şahsına yaptığı hakaretlerden dolayı” Euroleague yönetiminin soruşturma başlatmasını beklediğini söyledi

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman (Fotoğraf: AA)

THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Anadolu Efes, dün akşam deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 84-66 kaybetti. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla ligdeki 21. galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes ise 9. mağlubiyetini aldı.

Mücadelenin ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Ataman, Euroleague yönetimine çağrıda bulunarak, bazı sarı-lacivertli taraftarların şahsına yönelik gerçekleştirdiği hakaretlerden dolayı soruşturma başlatılması beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ataman açıklamasında, "Dün akşam oynanan Euroleague maçında FB Ülker Arena'da bazı kişi ve gurupların maç boyunca şahsıma yaptıkları taciz ve hakaretleri, aynı davranışların sosyal medya hesaplarımı taciz ederek devam etmesini kınıyor, bu hususta Euroleague'in soruşturma başlatmasını bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU