Oyuncu Luke Perry yoğun bakıma kaldırıldı

Beverly Hills 90210 dizisinde canlandırdığı Dylan McKayon karakteriyle tanınan Perry, Sherman Oaks’taki evinde felç geçirdi. Hastaneye kaldırılan ABD'li oyuncu, doktorlar tarafından yapay komaya sokuldu

2015’te bağırsağında kötü huylu tümör bulunan Luke Perry, operasyon geçirmişti.

Perry’nin rol aldığı son dizi, 4. sezonu yayınlanan Rivardale’di. Ancak onu geniş kitlelere ulaştıran yapım, Beverly Hills 90210 oldu.

 

 

1990-1995 arasında yayınlanan dizi, 1998-2000 döneminde yeni bölümleriyle yeniden izleyiciyle buluştu ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede yayınlandı.

Dizinin bu yaz Fox Tv'de yayınlanmak üzere yeni bölümllerinin çekileceği ve eski kadronun çoğunun bu 6 bölümde rol almasının planlandığı açıklanmıştı.

 

 

Luke Perry'nin yoğun bakıma kaldırılmasının ardından pek çok oyuncu arkadaşı ve sevenleri, sosyal medya aracılığıyla paylaşımlarda bulundu.

Üzüntüsünü dile getiren isimler arasında Perry’nin Beverly Hills 90210’da birlikte rol aldığı Shannan Doherty de vardı.

 

 

Buffy the Vampire Slayer, Kızılmaske gibi yapımlarda rol alan oyuncu ve yapımcı Kristy Swanson da yaptığı paylaşımda Perry'nin sağlığına kavuşmasını diledi. 

 

 

Twitter'dan paylaşım yapan oyuncu ve yapımcı Dean Cain da Luke Perry'nin hızla iyileşmesini diledi.

 

 

Luke Perry'nin yönetmen Quentin Tarantino’nun yaz aylarında vizyona girmesi beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood’da da rolü bulunuyor.


 

DAHA FAZLA HABER OKU