Kaptan Amerika koronavirüs projesine bağış yapan bir kişiyi Avengers yıldızlarıyla buluşturacak

Şanslı kişi; Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ve Jeremy Renner’la sanal bir görüşme gerçekleştirecek

Avengers’ın 6 asli üyesi bir kez daha toplanıyor. Cuma günü Instagram’a katılan Chris Evans burada yaptığı paylaşımla Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ve Jeremy Renner’ı sanal bir buluşma için bir araya getireceğini söyledi. 

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre şanslı bir Marvel hayranı da, koronavirüs salgını süresince insanlara temel gıda malzemeleri sağlayan kuruluşlara yardımda bulunan All-In Challenge’a bağış yaparak bu sanal buluşmaya katılma şansı yakalayabilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Duyuruyu yapan Evans, “Size özel bir soru-cevap yapabiliriz. Bize her şeyi sorabilirsiniz. Eteğimizdeki taşları dökeceğiz. Belki sonra birkaç oyun da oynarız” dedi.

Çok sayıda yıldız özel etkinlikler düzenleyip All-In Challenge için bağış topluyor ve ardından başka ünlüleri de projeye katılmaya davet ediyor.

Evans’ı davet eden kişiyse Chris Pratt. Pratt’ın hayranları için teklifi Jurassic World: Dominion setine bir gezi ve katılımcının sonunda bir dinozor tarafından yeneceği bir figüran rolü içeriyor.

Projeye dahil olan Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro da, başrolünü paylaştıkları, Martin Scorsese imzalı yeni film Killers of the Flower Moon’da figüranlık teklif etmişti. 

Chris Evans, Marvel Sinematik Evreni’nde 2011’den 2019’a kadar Kaptan Amerika’yı canlandırdı. 

Evans ve Avengers’ta başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşları, Marvel Sinematik Evreni’ndeki yolculukları boyunca tüm zamanların 5. en çok hasılata sahip filmi Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War, 2018) ve Avatar’ı geçerek tüm zamanların en büyük gişesini elde eden Avengers: Endgame (2019) ile stüdyoya gişede milyar dolarlar kazandırdı.
 

The Hollywood Reporter

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU