Birinci yılını kutlayan Avengers: Endgame’den daha önce görülmemiş kamera arkası görüntüleri yayımlandı

Filmin yönetmenleri, birinci yıldönümünü sosyal medyada kutladı

(Disney/Marvel)

Avengers: Endgame’in gösterime girmesinin birinci yılını kutlamak amacıyla filmin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo kardeşler yepyeni kamera arkası görüntüleri ve yapıma dair bilinmeyenleri paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Variety’de yer alan habere göre Russo kardeşler, Instagram’da gerçekleştirdikleri canlı yayın ve Twitter’da yaptıkları paylaşımlarla Endgame hayranlarıyla buluştu.

Russo kardeşlerin canlı yayınına katılan sürpriz bir isim Iron Man’i canlandıran Robert Downey Jr.’dı. Ünlü aktör filmledeki son sahnesinin çekiminden ve Avengers oyuncu kadrosunun arasındaki uyumdan bahsetti.  

Russo kardeşler de Downey Jr.’ın setteki son gününden bir görüntüyü Twitter’da paylaştı.
 


Yönetmenler ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans’ın son çekim gününe ait görüntüleri de hayranların beğenisine sundu.
 


Filmle ilgili anılarından da bahseden yönetmenler, yapımın en unutulmaz anlarından birine, Kaptan Amerika’nın Thor’un çekicini kaldırdığı sahneye de değindi. Russo kardeşler, Chris Evans’ın senaryodaki bu tarihi andan filmin yapım aşaması sırasında haberi olduğunu belirtti.

Heyecanlı olduğunu söylemeye gerek yok. Böyle filmlerdeki ekip çizgi roman hayranlarından oluşur. O yüzden bu sahneyi çekerken herkesin nasıl heyecanlandığını tahmin edersiniz.

Filmin unutulmaz anlarından biri de kilo almış Thor’un depresyon günleriydi. Kendini video oyunları ve yemeye veren Thor, hayatla bağlantısını adeta kesmişti.

Russo kardeşler bu bölümle ilgili silinmiş bir sahnenin detaylarını paylaştı:

Thor’un ne kadar ahlaksız olduğunu göstermek için Yeni Asgard’ın balkonlardan birinden aşağı işediği bir sahne vardı… Fark ettik ki halihazırda yeterince ahlaksız.

Russo kardeşler çocuklarının da filmde yer aldığını, restoranda Hulk’la selfie çekmek isteyen üç çocuğun aileden olduğunu söyledi.

Yönetmenler Captain Marvel’ı canlandıran Brie Larson’ın setteki ilk gününden de bir görüntü paylaştı.
 


Paylaşılan görüntülerden biri de yaşlanmış Kaptan Amerika’nın sette dolaştığı anlara ait.
 

 

 

Independent Türkçe, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU