Salda Gölü, 24 saat canlı izlenebilecek

"Türkiye'nin Maldivleri"ne en son olarak giren iş makineleri tepki çekmiş, bazı kamu çalışanları görevlerinden alınmıştı

Fotoğraf: AA

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz rengi suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü'ne kurulan kamera sisteminin 24 saat canlı yayına başladığı bildirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Salda Gölü'nün en güzel izlendiği Beyaz Adalar Bölgesi'ne kamera sistemi kurulduğu belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımda ''Ülkemizin cennet köşelerinden Salda Gölü'nün korunması, koruma çalışmalarımızın da vatandaşlarımızca anbean takip edilebilmesi için bölgeye kurduğumuz kamera sistemiyle 24 saat canlı yayın yapıyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

"Salda" etiketli paylaşımda aktarılan "https://www.saldagolu.gov.tr/csb2/kamera2.html" linkine tıklayanların canlı yayını izleyebileceği kaydedildi.

Salda Gölü'nde yapılan izinsiz çalışma tepki çekmiş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı kamu çalışanlarını görevden aldığını duyurmuştu.

 

AA, Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU