Mardin’de Meridin Müzik Topluluğu’ndan 3 dilde ilahi dinletisi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs tedbirlerine uyarak evde kalan vatandaşa, üstü açık tur aracı ile 3 dilde ilahi dinletisi düzenlemeye başladı

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların moralini yüksek tutmak için ramazan ayının başlamasıyla Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 3 dilde ilahi dinletisi düzenliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi Meridin Müzik Topluluğu sanatçılarından oluşan ekip, üstü açık tur aracı ile merkez Artuklu ilçesi cadde ve sokaklarında gezerek Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahiler seslendirdi. 

Balkonlara çıkan vatandaşlar ilahilere eşlik etti

Pencere ve balkonlarına çıkarak ilahi ziyafetini dinleyen vatandaşlar, onbir ayın sultanı ramazanın manevi ruhuna uygun şekilde seslendirilen ilahilere eşlik etti. 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların moralini yüksek tutmak için çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU