Thanos'u canlandıran aktör Josh Brolin, sosyal mesafeye uymadığı için özür diledi

Brolin, babasının evinde, ailesiyle maskelerle poz verdiği bir fotoğraf paylaşmıştı

Marvel yıldızı Josh Brolin, ailesinin koronavirüs pandemisi esnasında sosyal mesafe kurallarına uymadığını gösteren bir fotoğrafı paylaştıktan sonra özür diledi.

Avengers filmlerinde Thanos'u canlandıran oyuncu, geçen hafta eşi Kathryn ve çocuklarıyla birlikte babası James ve üvey annesi Barbra Streisand'ı Malibu'da ziyaret ederken çekilen fotoğrafı paylaştıktan sonra eleştirilere hedef olmuştu.

Aile, maske takmış bir şekilde havuzun etrafında poz verirken fotoğraflanmıştı. Brolin fotoğrafın altına şunları yazmıştı:

Tek duyabildiğiniz eskiden kelimeler denen şeylerin uzak bir mırıldanmasıysa, iyi bir aile buluşması gibisi yok.

Ancak hayranlar, oyuncunun başka bir evi ziyaret için kendi evinden çıkmasına duyduğu hayal kırıklığını dile getirince 52 yaşındaki Brolin, Instagram'da davranışları için özür dileyen bir video paylaştı.

Brolin, "Babam yanımızdaki evde yaşıyor, onları görmeyi ama onlara yaklaşmamayı planlamıştık ve bu plan bozuldu, bu da bizim sorumluluğumuz" dedi ve ekledi:

Bence sorumsuzcaydı.

Biliyor musunuz, bazen dürüst olmak zor. Dürüst olmak ve 'Galiba berbat ettim' demek zor. İnsanların böyle düşündüğünü de biliyordum, tepkiler yüzünden değil ama tepkiler beni kendi gerçeğime geri getirdi ve bu gerçeklik çok mahcup edici dostum.

Brolin şöyle devam etti:

Çünkü dışarıda maskesi, eldiveni, umursaması olmayan birileri olduğunu biliyorum. Her şeyin kafada bittiğini, kendi psişik ağırlıklarının yarattığı bağışıklık sayesinde hayatta kalacaklarını düşünüyorlar. Ama biliyorum ki benim için konu bu değil, sorumluluğumuz büyük ve bundan dolayı özür diliyorum.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU