Solskjaer, koronavirüs günlerini anlattı: Sanırım ben de herkes gibiyim, biraz Peaky Blinders izledim

Manchester United Teknik Direktörü Solskjaer, liglere verilen arada ailesiyle zaman geçirerek, film izlediğini söyledi

Ole Gunnar Solskjaer / Fotoğraf: Reuters

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, futbola yeniden ne zaman başlayacakları hakkında büyük bir belirsizlik olduğunu söyledi.

Solskjaer, kulübün internet sitesinde yayınlanan videosunda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle liglere verilen arada ailesiyle zaman geçirme fırsatı bulduğunu belirtti. 

 

 

Kulüp yetkilileri ve oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu kaydeden Norveçli teknik adam, şunları söyledi: 

Onları gün içinde saatlerce görmeye alışmıştım, şimdi ise durum farklı. WhatsApp grupları üzerinden haberleşiyoruz ve geri döndüğümüzde neler yapacağımızı planlıyoruz. Ancak öyle bir belirsizlik var ki, futbola ne zaman geri döneceğimiz hakkında fikrimiz yok. Kimse de yüzde 100 emin değil.

Boş zamanlarında dizi ve film izlediğini dile getiren Solskjaer, "Sanırım ben de herkes gibiyim. Biraz Peaky Blinders'a baktım, eskilerden de The Sopranos var. Geçen gün de Joker filmini izledim" ifadelerini kullandı.

Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United'da 2018-19 sezonunun Mart ayında Unai Emery'nin yerine göreve başladı. 

Norveçli teknik adam, takımının başında bu sezon çıktığı 29 lig maçında 12 galibiyet ve 9 beraberlik elde ederken, 8 maçtan puansız ayrıldı.

Manchester United, Premier Lig'de 45 puanla 5. sırada bulunuyor.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU