Hürriyet yazarı: Abdurrahim Albayrak ve Şükran Albayrak’ta koronavirüs çıktı

Hürriyet yazarı ayrıca iş insanı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan’da da koronavirüs çıktığını yazdı

Fotoğraf: Twitter

Hürriyet gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ, Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın ve Şükran Albayrak’ta koronavirüs testinin pozitif çıktığını, çiftin karantina altına alındığını yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üstündağ’ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy’deki Acıbadem International Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak’ın eşi Şükran Hanım’ın da koronavirüse yakalandığını öğrendim. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor.
Bu arada 15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında.
Temennim, Albayrak çiftinin de bir an önce iyileşip taburcu olması...

Üstündağ ayrıca Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden iş insanı Numan Ceyhan ile eşi Arzu Ceyhan’a da koronavirüs teşhisi konulduğunu söyledi:

İşadamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan’a koronovirüs teşhisi kondu. Çift, dün Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Numan Ceyhan ve eşinin gittikleri spor salonundan virüs kaptığından şüpheleniliyor. Numan Ceyhan, “Yakın çevremize duyurduk ama lütfen başkalarına bulaştırmadan son 15 günde temas ettiğimiz herkes test yaptırsın, önlem alsın” dedi.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU