Flamengo'da koronavirüs tehlikesi: Teknik direktör Jorge Jesus'un virüs testi pozitif çıktı

Brezilya'nın Flamengo Kulübü, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un koronavirüs testinin “zayıf ama kesin olmayan” pozitif çıktığını ancak durumun netleşmesi için ikinci sonucun beklendiğini açıkladı

Jorge Jesus / Fotoğraf: AA

Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Flamengo, teknik direktör Jorge Jesus'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığını ancak durumun kesinleşmesi için ikinci sonucun beklendiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına Kovid-19 testi uygulandı. Jorge Jesus haricinde kimsede virüse rastlanmadı fakat 65 yaşındaki teknik adamın test sonucu "zayıf ya da kesin olmayan" pozitif çıktı.

Sağlık ekibinin gözetimindeki Jesus'un durumunu teyit etmek için ikinci test sonucunun beklendiği belirtildi.

Hem A takım hem de genç takımların antrenmanlarına, en az bir haftalığına ara verildiği de ifade edildi.

9 ayda 5 kupa kazandı

Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, 2019'un haziran ayında göreve başladığı kırmızı-siyahlı ekiple kısa sürede tarihe geçti.

Jesus, Flamengo'da birinci yılını tamamlamadan 5 kez kupa sevinci yaşadı. Portekizli teknik adam, kırmızı-siyahlı ekiple 1 CONMEBOL Süper Kupa, 1 Copa Livertadores, 1 Serie A, 1 Brezilya Süper Kupası ve 1 kez de Guanabara Kupası kazandı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU