Koronavirüs şüphesiyle karantinaya alınan kızını kaçırmak isteyen baba yakalandı

Düzce'de 5 yaşındaki bir çocuk koronavirüs şüphesiyle karantinaya alınmak istendi. Babası kızı kaçırdı ama çok uzaklaşamadan yakalandı

Fotoğraf: AFP (Arşiv)

Almanya’dan Düzce’ye gelen ailenin 5 yaşındaki kızları koronavirüs şüphesiyle gözetim altına alınmak istenince baba tarafından kaçırılmak istendi.

12 gün önce ailesiyle birlikte Almanya'dan Türkiye’ye gelen Ş.F (5), ateş ve boğaz ağrısı yaşamaya başlaması üzerine Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine muayene edildi.

Muayenenin ardından küçük kızın koronavirüs şüphesiyle gözetim altına alınarak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilmesine karar verildi. 

Kararı duyan baba Ü.F, kızını alarak kaçmaya başladı. 

Polis yakaladı

Hastanedeki sağlık çalışanlarının haber vermesi üzerine baba ve küçük kızı Yığılca Sapağı mevkiinde polis tarafından yakalandı. 

Küçük kız Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek gözetim altına alınırken, baba ise polis ekiplerince Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü.

Küçük kızdan alınan numunelerin inceleneceği ve 1 hafta boyunca Atatürk Devlet Hastanesinde gözetim atlında tutulacağı öğrenildi.


İHA

DAHA FAZLA HABER OKU