İBB’de tüm etkinlikler iptal ediliyor

İmamoğlu, tiyatrolar ile İSMEK’teki etkinliklerin iptal edileceğini duyururken müzelerde toplu gezilerin yapılamayacağını belirtti

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenledikleri etkinliklerin Türkiye’de de görülen koronavirüs dolayısıyla iptal edildiğini duyurdu.

Toplu taşımalarda koronavirüse karşı gerçekleştirilen önlemleri inceleyen İmamoğlu, “Tiyatrolarımıza dair tedbir alma konusunda karar verdik. Önümüzdeki ay sonuna kadar Cemal Reşit Rey gibi toplu etkinliklerin yapıldığı alanlardaki etkinlikleri mart sonuna kadar iptal etme kararı aldık Eğer normalleşirse devam edeceğiz” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’ndaki (İSMEK) durumla ilgili vatandaşların bilgilendirileceğini ifade eden İmamoğlu şunları söyledi:

İSMEK’te insanların toplu eğitim aldıkları yerler. İSMEK’deki eğitimlerin iptali ile ilgili de ay sonuna kadar vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.

İmamoğlu, müzelerin de toplu gezilere kapatılacağını duyurdu:

İBB’ye ait müzelerin toplu gezilmesiyle ilgili duyurumuz yapılacak. Onları da iptal edeceğiz.

İBB Başkanı, şehrin 39 ilçesindeki belediye başkanlarını davet ettiklerini belirtirken “Belediye olarak bir çalışma yürütüyorlar. İrtibat kurmamız gereken tüm kurumlarla" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU