Alice Müzikali'nde Mayıs'a kadar tüm biletleri tükendi 

Kadrosunda Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Enis Arıkan gibi isimleri bulunduran müzikalin prömiyeri 7 Şubat Perşembe günü yapılacak

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen Alice Harikalar Diyarı’nda çağdaş müzikale uyarlanarak sanatseverlerle buluştu.

Müzikalin konusu

Alice müzikalinde gerçek hayattaki iletişim eksikliğinin yalnızlaştırdığı, günümüzün sanal dünyasında savrulan bir genç kızın büyüme hikayesi konu ediliyor.

Kendisini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar.

“Ben Kimim?” sorusuna cevap ararken kendisini fantastik bir dünyada bulur.

Hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayan Alice, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalır ve “Ben kimim? Yaşadıklarımızın hangisi gerçek hangisi sanal?” diye sorarak hayatı sorgular.

 

 

Oyuncular

Çağdaş müzikalde Serenay Sarıkaya, Alice karakterine hayat veriyor. Müzikalde ayrıca Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşıyor.

Mayıs'a kadar yer yok

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreograflığını Beyhan Murphy’nin yaptığı müzikalin ilk 3,5 ayda gerçekleştireceği 18 temsilin tüm biletleri tükenmiş durumda. 

Alice Müzikali’ni izlemek isteyenler 20-21-23 Mayıs ile 13-16 Haziran tarihlerindeki temsillere bilet bulabiliyor. 

 

 

Müzikalin kadrosu

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim, Merve Dizdar

Yönetmen: Serdar Biliş

Müzik: Tuluğ Tırpan

Koreograf: Beyhan Murphy

Metin: Aylin Alıveren, Murat Uyurkulak

Yapımcı: BKM, ZORLU PSM, ID 

Proje Yapımcısı: Nisan Ceren Göknel

Yaratıcı Yapımcı: Ayşe Barım

Sahne Tasarım: Gamze Kuş
 

DAHA FAZLA HABER OKU