Adil Gevrek, Guilherme transferine tepki gösterdi: Beşiktaş’ın bizi aramaması etik değil, müsaade almaları gerekiyordu

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Beşiktaş'a transfer olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyuncunun görüşme gerçekleştirdiğini biliyorum ama Beşiktaş’ın bizi aramaması etik değil müsaade almaları gerekiyordu" dedi

Adil Gevrek / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TRT Spor'a Guilherme transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaşlı yetkileler için "Bizi aramadan transferi bitirdilerse bu etik değil" diyen Adil Gevrek, şunları kaydetti: 

Beşiktaş tarafından bizi kimse aramadı. Oyuncunun görüşme gerçekleştirdiğini biliyorum ama Beşiktaş’ın bizi aramaması etik değil müsaade almaları gerekiyordu. Ancak herhangi bir talepte bulunulmadı. Biz Guilherme’ye zaten büyük takım isterse yardımcı oluruz demiştik.

Adil Gevrek, bir oyuncu ile görüşülecekse önce kulübün müsaadesinin alınması gerektiğini dile getirerek, "Hukuken Beşiktaş bizimle görüşmeden oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benevento ile anlaşabilir. Oyuncuya biz zaten izin verdik bizi arayacaklarını söylediler ancak bizi arayan olmadı. Oyuncunun menajeri 2 gün önce bize Beşiktaş ile anlaştık onlar da sizi arayacak demişti ama kimse aramadı" değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı futbolcu Guilherme, bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla çıktığı 23 maçta 7 gol, 6 asist üretti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU