TFF Hukuk Müşavirliği Ahmet Nur Çebi ve Fatih Terim'i PFDK'ya sevk etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran "sportmenliğe aykırı açıklamaları" gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi

Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

 

 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Adnan Dalgakıran ve Erdal Torunoğulları "sportmenliğe aykırı açıklamaları" gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

 

 

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe ile oynanan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında "sportmenliğe aykırı açıklamalar" yaptığı  gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya gönderildiği bildirildi.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hukuk Müşavirliği ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Göztepe ve Sivasspor kulüplerini "talimatlara aykırılık","saha olayları","çirkin ve kötü tezahürat" ile "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" gerekçesiyle PFDK'ya sevk ettiğini açıkladı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU